Genç, 12. Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiye'mize hayırlı olsun.

Türkiye'mize hayırlı olsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'de artık yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Samsunlula

Genç, 12. Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiye'mize hayırlı olsun.
10 Ağustos 2014 - 20:25
Türkiye'mize hayırlı olsun

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'de artık yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Samsunlulara teşekkür etti. Genç, "12. Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiye'mize hayırlı olsun" dedi.

Oyunu Hasköy İlköğretim Okulu 1093 Nolu sandıkta kullanan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, daha sonra diğer okulları da gezerek Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye ve Türk milleti için hayırlı olmasını diledi. Oyunu kullanan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Genç, Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren vatandaşlara teşekkür etti. Genç, "Teşekkürler Samsun. 12. Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiye'mize hayırlı olsun. Milletin adamına verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.

YENİ TÜRKİYE

Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye'de yeni bir dönemin ilk adımı olduğunu ifade eden Genç, "Artık zihinsel dönüşümünü de tamamlayan bir Türkiye olacak. Dünya lideri, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında Türkiye 2023'e daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyecek. Bu seçim sadece Cumhurbaşkanını seçmenin ötesinde, Türk milletinin ilk kez Cumhurbaşkanını seçmesi bakımından tarihi önem taşımaktadır. Türkiye'de artık yeni bir dönem başlamıştır. Yeni Türkiye'nin aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

SÖZ MİLLETİNDİR

Erdoğan'ın sadece Türkiye'nin değil, dünyanın çeşitli yerlerindeki Türk ve Müslüman âleminin de sesi ve umudu olduğuna işaret eden Genç, "Hükümetimizin ülkemizde yürüttüğü bütün yatırımlar aynı hızda devam edecektir. Artık daha güçlü daha özgür bir Türkiye var. Aziz Türk milleti bugün Cumhurbaşkanını seçmenin ötesinde karanlık şer odaklarına ve dünyaya karşı Türkiye'de milletin dediğinin olduğunu bir kez daha göstermiştir. Çünkü söz de karar da milletindir" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum