GENÇ ADAY İDDİALI KONUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Suat Ortahisar Terme ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü

GENÇ ADAY İDDİALI KONUŞTU
20 Ekim 2015 - 20:20
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Suat Ortahisar Terme ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Terme’de faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden Genç Aday, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Bölge esnafının siftah yapmadan kepenk kapatmaktan yakındığını dile getiren Ortahisar, “İnsanlar evlerine ekmek götüremiyor, Eleman çalıştıramıyor, Çalıştırsa bile maaşını ödeyemiyor. Esnafımız oynak kur politikaları yüzünden önünü göremiyor. Alışveriş yapan yok. AKP sunduğunu iddia ettiği ekonomi hayalden ibaret. Türkiye’de, adı siyasi baskılardan dolayı koyulmamış bir kriz yaşanıyor. Biz esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Beyannamemizde bu konuları özellikle bir başlık altında topladık" diye konuştu.

Futbol ve Samsunspor aşığı olduğu bilinen Suat Ortahisar, MHP ilçe Başkanlığını ziyaret ettiği esnada Termespor’un maçı olduğunu öğrenmesi üzerine programına ara vererek Termespor-Sinopspor maçını izlemek için stada gitti. Zorlu ve keyifli geçen 90 dakikayı parti yöneticiler ve taraftarlarla beraber izleyen Ortahisar, “Termespor gelecek vaad eden bir futbol takımı. Yeterli destekleri olmamasına rağmen ellerinden gelenlerin en iyisini yapmaya çalışmaktalar. Oynanan futboldan memnun kaldım lakin şans bizden yana değildi” dedi.

[gallery ids="36465,36466,36467"]

Suat Ortahisar’ın rahat koltuklarda oturmak yerine, taraftarı olduğu takımın binlerce sevdalı gibi plastik koltuklarda oturarak maçı izlemesi Termespor taraftarı tarafından büyük beğeni toplarken. Maç esnasında ve sonrası çok sayıda taraftar genç adayla birlikte hatıra fotoğrafları çekildi çekildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum