Genç, iftarda gazetecileri ağırladı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ve muhabirleriyle iftarda biraraya geldi

Genç, iftarda gazetecileri ağırladı
04 Temmuz 2015 - 17:26
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ve muhabirleriyle iftarda biraraya geldi. Genç, "Basın mensupları ile birlikte çalışıyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'daki ulusal ve yerel basın temsilcileri ile gazetecilere iftar yemeği verdi. Altınmeşe Park Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine yazılı ve görsel basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Genç, gazetecilerin Ramazan ayını kutladı.

GAZETECİLERLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Ramazan ayının sevgi, bereket, dostluk, hoşgörü ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Bu ay yardımlaşmanın ön plana çıktığı ve yoksulların gözetildiği mübarek bir ay. Bu ayda yaşanan tüm güzelliklerin diğer aylarda da yaşanmasını temenni ediyorum. Gazeteci arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bundan sonra da birlikte çalışacağız. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da basın mensuplarımızla iftarın güzelliğini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

AZERBAYCAN'DA RAMAZAN MANEVİYATI

Samsun ve Türkiye'de huzurlu bir Ramazan ayı yaşandığını belirten Genç, "Ramazan ayında Çeçen mültecilerin sorunlarını çözmek için TİKA ile gerçekleştirdiğimiz proje çerçevesinde gittiğimiz Azerbaycan'da oradaki kardeşlerimizle buluştuk. Yetim çocuklarımıza Hacivat-Karagöz gölge oyununu izlettirdik. Ahıska Türkleri ve Çeçen mültecilerle iftarda biraraya geldik. Ramazan'ın bütün maneviyatını kardeş ülkede yaşadık" diye konuştu.

GAZETECİLERDEN YOĞUN İLGİ

[gallery ids="30915,30916,30917"]

İftar programına Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanısıra, Başkan Yardımcıları Alican Usta, İrfan Göz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Müdürü Musa Öztürk, Samsun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, 19 Mayıs gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, gazeteciler, köşe yazarları ve muhabirler katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum