Genç Koordinatörden Teşekkür

Geleceğin Türkiye’sine yön verecek olan gençlere yönelik hizmetlere ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Tok, “Gençlerimizi önemsiyoruz

Genç Koordinatörden Teşekkür
21 Şubat 2016 - 19:09
Geleceğin Türkiye’sine yön verecek olan gençlere yönelik hizmetlere ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Tok, “Gençlerimizi önemsiyoruz. Ülkemiz, genç nesillerin omuzlarında yükselecektir‘ dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK (Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ) Üyesi 3. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Muhammed Mehdi Kasapoğlu’nu makamında kabul etti.
AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı mensupları ile buluşmak, istişare ve değerlendirmelerde bulunmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Samsun’a gelen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK (Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ) Üyesi 3. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Muhammed Mehdi Kasapoğlu’nu makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençlik çalışmaları ve belediye-gençlik temalı faaliyet, proje ve hizmetlerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.
İLKADIM’DA GENÇLERİ KUŞATAN HİZMETLER
Belediye olarak gençlere önem veren bir anlayışla hizmetlerini şekillendirdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz. Çocuk ve gençlerimizin eğitimini önemsiyoruz. Belediye olarak iki farklı mahallede hizmete geçirdiğimiz bilgi evlerimizde çocuklarımızı bilgi ve teknoloji ile donatıyoruz. Verimli hale gelen bilgi evlerimizin sayılarını arttırıyoruz. Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezini Çatalarmut Mahallesi'nde bulunan eski fen işleri şantiyemizin bulunduğu alana inşa ediyoruz. 5 ay önce Gençlik ve Spor Bakanımızın katılımlarıyla temelini attığımız inşaatımız hızla devam ediyor. 19 Mayıs kenti Samsun'un kalbi olan İlkadım'a özelliği bakımından Türkiye'nin sayılı gençlik merkezlerinden birisini kazandırıyoruz” dedi.
GENÇLİK SİYASETİ AK PARTİ İLE İVME KAZANDI
Samsun’un gençlik şehri olduğunu ifade eden Başkan Tok, “ Meşale kenti olan Samsun gençlik şehridir. 19 Mayıs kenti Samsun şanslıdır. Çünkü Gençlik ve Spor Bakanımız Samsunludur. AK Parti ve yerel yönetimler olarak gençleri önemsiyoruz. Gençlik siyaseti AK Parti ile birlikte yenilendi. AK Parti ile siyasetin yönünün ve tarzının değişmesi beraberinde gençlik siyasetinin de kendi içinde değişmesini getirdi. AK Parti çatısı altında gençlere üst düzeyde değer verilerek gençliğin kolektif olarak siyasi kadrolara iradeleriyle katılımlarının önü açıldı. Değişen siyaset tarzı neticesinde özgüveni gelişmiş, karar alabilen ve aldığı kararları uygulayabilen bir gençlik teşekkül etti” diye konuştu.
TOK’A GENÇLİK ODAKLI PROLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi 3. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Muhammed Mehdi Kasapoğlu ise, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a belediye olarak gençleri esas alan hizmetlerinden ve her kesimi kuşatan proje ve hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Yeni Türkiye idealini gerçekleştirmek için gençlerin mücadelesinin oldukça kıymetli olduğunu söyleyen Kasapoğlu,   “ Bizler AK Parti’nin AK gençleri olarak Türkiye’nin geleceğini, gelecekteki vizyonunu ve ufkunu oluşturabilecek kararlılıkta bu kutlu yolda en büyük güç, en büyük değer ve en büyük zenginlik olduğumuza inanıyoruz ve bunun da farkındayız” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi 3. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Muhammed Mehdi Kasapoğlu’na İlkadım’ın simgesi haline gelen üç boyutlu Saathane figürü ve kahve fincanı hediye etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum