Genç Parti Her Zaman Hazır

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Türkiye'nin sorunlarının giderek arttığını belirterek," Ülkemize olan sevdamızla her zaman hazırız. Çünkü Türkiye'nin temel problemleri çözmeye yani yeni bir yarına ihtiyacı var" dedi.

Genç Parti Her Zaman Hazır
06 Mart 2022 - 19:50
Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekonomik sorunlar nedeniyle vatandaşın zor günler geçirdiğine dikkat çeken Başkan Şen, hükümeti eleştirdi.
Hiçbir Şey Görüldüğü Gibi Değil
Son günlerde Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş dünyanın olduğu gibi Türkiye'nin ve Samsun'un da gündeminde olduğuna değinen Başkan Şen, "Bir yandan da ülkemizin yaşadığı ekonomik sorunlar almış başını gidiyor. Şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını biliyoruz. Bu nedenle partimiz geçmişte olduğu gibi bugün de çözmeye talip. Kurucu Genel Başkanımız Cem Uzan bu ekonomik sorunları Türkiye'nin hak etmediğini belirtip, bazı açıklamalarda bulundu. Genç Parti, bir kez daha ülkede aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını gösterdi." dedi.
Göz Boyuyorlar
Hükümetin göz boyadığını ve Türk Lirası'nın gittikçe değer kaybettiğini ifade eden Başkan Şen " Nitekim hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar, çarşıya pazara gidemez olmuş bir ekmek almak için ciddi mücadeleler vermektedir. Yüksek elektrik ve doğalgaz faturaları vatandaşın belini bükmektedir.  Vatandaşın cebinden çıkan paranın haddi hesabı yoktur. Hükümetten bu zamlara yönelik adımlar atılmaktadır ancak yetersizdir. Hükümet göz boyamaktadır. Türk Lirası gittikçe değer kaybetmektedir. Sadece ekonomik de değil. Eğitim, sağlık, kültür ve hukuk konusunda ciddi sorunlar vardır.  Bu nedenle seçim şarttır ve acilen iktidarın değişmesi gerekmektedir" diye konuştu.
Yeni Bir Yarına İhtiyaç Var
Genç Parti olarak sahada olduklarını söyleyen Başkan Şen şunları söyledi; "Yakında Kurucu Genel Başkanımız Cem Uzan Türkiye'ye döneceğini ve yeni bir sayfanın açılacağını açıkladı. Biz de Genç Parti'nin neferleri olarak, vizyonumuz ve ülkemize olan sevdamızla her zaman hazırız. Çünkü Türkiye'nin temel problemleri çözmeye yani yeni bir yarına ihtiyacı var.  Kurucu Genel Başkanımız Cem Uzan'ın gösterdiği yolda ilerlemekte kararlıyız."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum