GENÇ TOPA TUTTU...

ŞİKEYİ örten, inkâr eden ve ‘benim için şike bitmiştir’ diyen Yıldırım Demirören ile birlikte federasyon üyesi pazarlığı yapan, Trabzonspor’un gelecek paraları için pazarlık yapan, şi

GENÇ TOPA TUTTU...
29 Haziran 2015 - 14:04
ŞİKEYİ örten, inkâr eden ve ‘benim için şike bitmiştir’ diyen Yıldırım Demirören ile birlikte federasyon üyesi pazarlığı yapan, Trabzonspor’un gelecek paraları için pazarlık yapan, şike kayırıcısına Trabzonspor adına destek veren İbrahim Hacıosmanoğlu’na Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de tepki gösterdi.

Yapılan şeyin Trabzonspor adına şikeyi inkâr etmek olduğunu vurgulayan Genç, “Bu kadar soylu ve anlamlı bir mücadele böyle bir adımla bitirilmemeliydi. Bu bugün kabul etmediğimiz gibi yarın da kabul etmeyeceğiz. Hiç kimse bunun bir oldubittiye getirilip toplumdan sindirmesini beklemesin. Trabzon halkı bunu kabullenmeyecek” dedi. Trabzonspor’un şike sürecinde ve halen mutlaka bir federasyon başkanının yanında bulunması zarureti olmadığını kaydeden Genç, “Şayet Demirören Trabzonspor’u mutlaka yanında istiyor idiyse Trabzonspor yönetimi  “Bu federasyona kupa mücadelesi vermek için giriyoruz” diyerek girebilirdi. Ancak “Benim için şike bitmiştir” diyen bir şahsın federasyonuna girmek yanlıştı ve kabul edilebilir değildi. Kimse “Trabzonspor TFF yönetimine isim verse ne olur vermese ne olur demesin” Trabzonspor’un destek vermediği bir federasyon yarım ayaklıdır. Kaldı ki küresel futbol boyutunda TFF her zaman Trabzonspor’u karşısında bulmaktadır. Bu da kendileri için büyük bir handikaptır.

Ben şimdi soruyorum. Yıldırım Demirören Trabzon’a niçin gelememiştir? Ben bundan sonra da gelebileceğini zannetmiyorum. Ancak şunu söylüyorum ki gelirse elini sıkmayacağım” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum