GENÇ ÜLKÜCÜLER RAHATSIZ!

SÖZDE AYDINLARA, BİR TEPKİDE OMÜ’LÜ ÜLKÜCÜLERDEN

GENÇ ÜLKÜCÜLER RAHATSIZ!
15 Ocak 2016 - 16:19
SÖZDE AYDINLARA, BİR TEPKİDE OMÜ’LÜ ÜLKÜCÜLERDEN.
Kendilerine “Barış İçin Akademisyenler” adını veren 89 üniversiteden 1128 hain akademisyenin imzaladığı skandal bildiriye tepkiler çığ gibi büyüyor. Adeta terör örgütü sözcülüğü yapan akademisyenlere karşı ülkenin dört köşesindeki üniversitelerden tepki açıklamaları geldi.
Bir tepkide 19 Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) eğitim gören Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfına mensubu öğrencilerden geldi.
Eş zamanlı olarak tüm üniversite bağlı tüm il ve ilçe eğitim kurumlarında imza toplayan Samsun Ülkü Ocaklarına bağlı Üniversite Teşkilatı yaptıkları açıklamada "Sözde akademisyen olan niyeti karanlık 1128 şuursuz, katliam yaptığı iddiasıyla devletimizi suçlamıştır. Bilim adamı ihanete çanak tutmaz. Bilim adamı hain ağzıyla konuşmaz. Aydın kişi halkının davasını güder, memleketinin menfaatini düşünür, devletinin her daim yanında olur. Bilim adamı olayı idrak edemeyen, aydın olmayı halkının menfaatine ret çıkmak anlayan ülkemizdeki devleti katliamcı devlet, polisimizi zalim olarak addeden bildiriye imza atmayı marifet sanan 1128 şuursuzdan 7'si üniversitemizde bulunmaktadır. Bizde OMÜ öğrencileri olarak 7 zevata gerekenin yapılması için üniversite Rektörlüğümüze destek veriyor, haklı tepkimizi başlattığımız imza kampanyasıyla ortaya koyuyoruz." Direk üniversite okuyan öğrencileri imza atmaya davet etti.
Samsun Ülkü Ocakları 19 Mayıs Üniversitesi Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Bayram ÇAKIR, kampanyanın başlatılmasının üzerinden 6 saat gibi kısa bir süre geçtiğini ve üç bine imzaya ulaştığını bildirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum