GENÇLİĞİN HAFTASINDA GENÇLERİN KUPASI!

Vezirköprü Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile 1200 öğrenciye ev sahipliği yapan Meslek Yüksek Okulu’nun birlikte organize ettiği 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında gerçe

GENÇLİĞİN HAFTASINDA GENÇLERİN KUPASI!
18 Mayıs 2016 - 09:27
Vezirköprü Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile 1200 öğrenciye ev sahipliği yapan Meslek Yüksek Okulu’nun birlikte organize ettiği 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında gerçekleşen Meslek Yüksek Okulu bölümler arası voleybol, bireysel masa tenisi ve 8 top bilardo turnuvalarında kupa töreni gerçekleşti.

[gallery ids="50702,50701"]
GENÇLERİMİZİN ADINA GÜZEL BİR MÜSABAKA OLDU
Takımlar kupalarını ve bireysel oyuncular madalyalarını İlçe protokolünden aldılar. Günü anlamını belirten bir konuşma yapan Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, ”Turnuva boyunca takımlarını ve bireysel oyuncuları destekleyen gençler kupa töreninde de arkadaşlarını yalnız bırakmayarak; gençlik şuuruna yakışır bir görüntü vererek gençlerin haftası olan 15-21 Mayıs Gençlik Haftası’ na yakışır bir final oldu. Burada emeği geçen herkese sahsım  ve kurumum adına teşekkür ediyorum ”dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum