GENÇLİK KOLLARINDAN İL GÖKSEL'E ZİYARET

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'e 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu

GENÇLİK KOLLARINDAN İL GÖKSEL'E ZİYARET
08 Şubat 2015 - 00:48
AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'e 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'i makamında ziyaret ederek "Hayırlı Olsun" dileklerini ilettiler.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'e ve yönetimine yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ziyarette yaptığı konuşmasında; "AK Partiden önce siyasette gençler sadece dolgu malzemesiydi, AK Partiden önce siyasette gençlere yer verilmezdi. Derlerdi ki genç adamın ne işi var yönetim kademelerinde, genç adama hiç dava emanet edilir mi denirdi.

Başta Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, akabinde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve değerli büyüklerimizden aldığımız bilgi, birikim ve tecrübelerle hamd olsun bugün ülkesinin sorunlarıyla dertlenen, yönetim kademelerinde yer alarak ülkesine ve milletine hizmet eden, davasına sahip çıkan bir gençlik var" dedi.

AK Parti'nin gençlerle birlikte, gençler için siyaset yaptığını ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "Partimiz kurulduğu ilk günden itibaren siyasete gençliğin ruhunu ve dinamizmini katmıştır. AK Parti'de Gençlik Kolları hiç bir zaman broşür dağıtan, pankart asan birimler olarak görülmemiştir.

Söz sahibi oldukları yönetimlerde gençliğin azim ve kararlılığını getiren partimizin, ülkemize yaptığı hizmetlerde hiç şüphesiz ki gençlerin de emekleri büyüktür.

Davasının sorumluluğunu omuzlarında hisseden gençlerimizin bu anlamda çalışmalarını takdirle, gururla izliyoruz.

Güven içinde ulaşacağımız yarınlar da inşallah gençlerimizin olacaktır.

Unutmamak gerekir ki; ne yapıyorsak geleceğimizin teminatı gençler için yapıyoruz." diyerek Başkan Göktepe ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Başkan Göktepe, Başkan Göksel'e hatıra olarak Gençlik Kolları teşkilatı adına, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı kitabını hediye etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum