GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ VE VALİ AKSOY ATAKUM BELEDİYESİ YALI KAFE´NİN AÇILIŞINA KATILDI.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ VE VALİ AKSOY ATAKUM BELEDİYESİ YALI KAFE´NİN AÇILIŞINA KATILDI.
30 Temmuz 2014 - 20:35
YALI KAFE AÇILDI

GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ VE VALİ AKSOY ATAKUM BELEDİYESİ YALI KAFE´NİN AÇILIŞINA KATILDI.

Atakum Belediyesi Yalı Kafe açılış töreni Samsun Yıldırımlar Mehteran Takımı ve Atakum Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibinin gösterileri ile başladı.

Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI açılış töreninde yaptığı konuşmada, ’’Atakum İlçemizde göreve geldiğimiz günden itibaren çok hızlı bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu sosyal tesisimizle birlikte diğer hizmet alanlarında da birçok tesisi hizmete açacağız.

Bu gün burada açılışını gerçekleştireceğimiz sosyal tesisimizin açılışına katılımlarınızdan dolayı başta Sayın Bakanımız ve Sayın Valimiz olmak üzere bütün konuklarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum’’ dedi.

Vali Hüseyin AKSOY törende yaptığı konuşmasında, “Bu gün Atakum İlçemizde belediyemizin gerçekleştirdiği sosyal tesislerin açılışında birlikteyiz. Öncelikle bu törenimizi onurlandıran Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ Bey başta olmak üzere bütün konuklarımıza hoş geldiniz diyor, sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

Samsun’da birçok alanda önemli yatırımlar ve hizmetler gerçekleştiriliyor. Bu yatırımların ilimize gelmesinde çok önemli katkıları olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ Bey olmak üzere bütün milletvekillerimize ve ilgili Bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Merkezi idarenin Samsun’da yürüttüğü hizmetlerin ve yatırımların yanında yerel yönetimlerimizin de ilimizin gelişmesi ve kalkınması adına, halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda yürüttüğü önemli çalışmalar ve hizmetler var. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, ilçe belediyelerimizde önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Son yıllarda ilimizde kentle denizin buluşması adına, sahillerin vatandaşlarımızın ortak kullanımına açılması adına çok önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Atakum Belediyemizde burada mevcut olan alanın daha iyi bir duruma gelip, halkımızın genel kullanımına açılması adına çok kısa bir sürede önemli bir çalışma gerçekleştirerek bu gün bu tesisi açılma noktasına getirdi. Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞCİ’ya bu çalışmasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu  sosyal tesisin Samsunumuza ve Atakum halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ töreninde yaptığı konuşmasında, “Bu gün Ramazan Bayramı nedeni ile Samsun’da halkımızla bayramlaşıp kucaklaştık. Şimdi de Atakum Belediyemiz tarafından hizmete açılan Yalı Kafe Restoranın açılış töreninde sizlerle birlikteyiz. Atakum Belediyemiz göreve geldiği bu çok kısa bir dönemde halka hizmet anlamında önemli çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bu tesisimiz bütün halkımızın ailesi ile birlikte gelebileceği ve huzurlu bir ortamda vakit geçirebileceği güzel bir alan. Ben bu hizmetinden dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞCİ’yı tebrik ediyorum. Atakum Belediyemiz çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Geleceğe yönelik atılımlar içerisinde. Bizde merkezi hükümetin bir üyesi olarak bu çalışmalara ve Samsun’a gelecek yatırımlar konusunda elimizden ne geliyorsa her zaman destek vereceğiz. Ben bu tesisimizin Atakum halkımıza hayırlı olmasını diliyor,  sizlere katılımlarınızdan dolayı  çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Atakum Belediyesi Yalı Kafenin açılışı Gençlik ve Spor Bakanı KILIÇ, Vali AKSOY ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum