GENEL BAŞKAN'DAN VALİYE ZİYARET

İstanbul Girişimciler İş Adamları Derneği (İSGİAD) Genel Başkanı ve Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (HADEF) Onursal Başkanı Fikret Bıyık, Vali İbrahim Şahin’i

GENEL BAŞKAN'DAN VALİYE ZİYARET
27 Aralık 2016 - 23:00
7-bos-kalip-haberİstanbul Girişimciler İş Adamları Derneği (İSGİAD) Genel Başkanı ve Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (HADEF) Onursal Başkanı Fikret Bıyık, Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette İstanbul Girişimciler İş Adamları Derneği (İSGİAD) Genel Başkanı ve Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (HADEF) Onursal Başkanı Fikret Bıyık etkinlikleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında Vali İbrahim Şahin’e bilgi sundu.
VALİ ŞAHİN ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali İbrahim Şahin, İstanbul Girişimciler İş Adamları Derneği (İSGİAD) Genel
Başkanı ve Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (HADEF) Onursal Başkanı Fikret Bıyık ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete ayrıca, Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (HADEF) Başkanı Enver Şahin, Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (HADEF) Kadın Kolları Başkanı Kumru Fatma Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum