Giresun Gençlik Kulübü tarafından yürütülen? Language is an issue or not?

DİL BİR SORUN MU, DEĞİL Mİ?     Avrupa Birliği Bakanlığı, Erasmus Programı Gençlik Çalışanları Hareketliliği programı kapsamında desteklenen ve Giresun Gençlik Kulübü tarafından yürüt

Giresun Gençlik Kulübü tarafından yürütülen? Language is an issue or not?
15 Ekim 2014 - 21:30















DİL BİR SORUN MU, DEĞİL Mİ?


 

 

Avrupa Birliği Bakanlığı, Erasmus Programı Gençlik Çalışanları Hareketliliği programı kapsamında desteklenen ve Giresun Gençlik Kulübü tarafından yürütülen? Language is an issue or not? (Dil bir sorun mu değil mi?) adlı proje Giresun Belediyesi işbirliği ile Atatürk Meydanı'nda halka tanıtıldı.

Giresun Belediyesi Proje Ofisinin desteği ile düzenlenen etkinlikte proje kapsamında ilimize 13 ülkeden gelen katılımcılar halkla buluştu. Katılımcılar kendi ülkelerinden getirdikleri küçük hediyeleri dağıtarak, ülkelerini tanıttılar. Türkiye ve Giresun hakkında bilgiler alan yabancı katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdiler.


Giresun Belediyesi Eurodesk Temas Noktası olarak açılan stantta, Avrupa Fırsatları ile ilgili bilgiler verildi. 13-30 yaş arası gençlere yönelik Avrupa Gönüllü Hizmeti ve Gençlik Programları hakkında broşürler dağıtıldı. İlgililer ayrıntılı bilgi almak için Proje Ofisine davet edilerek daha geniş kapsamlı bilgi sahibi edildiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum