Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) fotoğraf alanında faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

GEZFOD ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) fotoğraf alanında faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor

Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) fotoğraf alanında faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
15 Ekim 2014 - 21:53
GEZFOD ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) fotoğraf alanında faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Şehrimizde faaliyet gösteren Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) açıldığı günden bu yana fotoğraf severlerle buluşmaya devam ediyor.

Derneğin faaliyetleri kapsamında 14 Ekim Salı akşamı dernek binasında Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve Fotoğraf Sanatçısı, Gezfod’un onursal üyesi Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan tarafından dernek üyelerine fotoğraf’ta kompozisyonun önemi  ve ışığı kullanma teknikleri hakkında fotoğraf söyleşisi yapıldı.

Prof. Dr. Kaptan, farklı alanlarda çekmiş olduğu fotoğrafları çekim teknikleri ve konuları ile tek tek dernek üyelerine sunum yaparak anlattı ve aynı zamanda fotoğraf hakkında da birçok çekim tekniği ve bilgiler aktardı.

Yapılan fotoğraf söyleşisinden sonra Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Kezban Bektaş bir konuşma yaptı.

Bektaş konuşmasında, “Davetimizi kırmayıp derneğimize gelen ve güzel bir akşamda fotoğraf sunumu yapan ve bilgilerini bizlerle paylaşan değerli hocamıza çok teşekkür ederiz. Değerli hocamız her zaman ve her konuda bizlerin yanında olmuştur. Kendisine teşekkür eder, ışığının bol olmasını dilerim.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Prof. Dr. Kaptan’a Başkan Bektaş, tarafından bir teşekkür plaketi takdim edilirken, Dernek Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Gök tarafından ise dernek yönetim kurulu adına “Onursal Üyelik Beratı” verildi.

Aldığı plaket ve onursal üyelik beratından dolayı memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Kaptan, “Daha önce iki fotoğraf derneğinin üyesi olmuştum. Bugün itibarıyla da sizler tarafından buna laik görülmem beni onurlandırdı. Çok kıymetli zamanınızı ayırdınız ve buraya geldiniz. Bende elimden geldiği kadar size bazı bilgiler aktarmaya çalıştım. Geldiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.” dedi.

Yapılan konuşmaların ve plaket törenin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile gece son buldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum