GİRESUN ŞEHİDİNİ HAVALİMANINDA KARŞILADI

Hakkâri’de Şehit düşen P

GİRESUN ŞEHİDİNİ HAVALİMANINDA KARŞILADI
21 Nisan 2019 - 11:24
Hakkâri’de Şehit düşen P. Söz. Er. Murat Şahin’in naaş'ının Ordu-Giresun Havalimanında karşılandı.
Irak sınırında, Çukurca ilçesi ile Yüksekova ilçesi sınırında konuşlu bulunan 2’inci Hudut Tugay Komutanlığı’na bağlı Hakkari/Çukurca/Kavuşak Seriberi Üs Bölgesine 19 Nisan Cuma gece saat 21:15 sıralarında, yoğun sisten faydalanarak sızma girişiminde bulunan bir grup BTÖ mensubu teröristle, Üs Bölgesinde görevli bulunan güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışmada şehit olan İlimiz Espiye İlçesi Yeniköy Köyü nüfusuna kayıtlı 1995 Doğumlu Murat Şahin’in naaşı Ordu-Giresun Havalimanına getirildi.
DUYGU DOLU KARŞILAMA
Şehit için bugün  Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen  törenin ardından uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirilen naaşı, yakınlarının yanı sıra Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşleri Uzm. Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay  Murat Yakın ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Hakkâri’de Şehit düşen P. Söz. Er. Murat Şahin'in naaşı daha sonra cenaze nakil aracıyla getirildiği Espiye ilçesindeki Devlet Hastanesi morguna konuldu. Bekâr olan ve beş kardeşi bulunan Şahin'in cenazesi, yarın öğle vakti ilçedeki Merkez Ulu Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Yenice köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecek.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum