GOL POZİSYONLARINI DEĞERLENDİREMEDİK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, ”Rakibimizin karşısında yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik” dedi

GOL POZİSYONLARINI DEĞERLENDİREMEDİK
28 Kasım 2017 - 21:23
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, ”Rakibimizin karşısında yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik” dedi.
İYİ MÜCADELE ETTİK
Lider Fatsa Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, ”Maçın geneline baktığımız zaman iyi bir kadroya sahip olan rakibimize karşı her iki yarıda yakalamış olduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Rakip takım ise bizim karşımızda buluğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi. Kazanacağımız maçı kaybettiğimiz için üzgünüz” diye konuştu.
TELAFİ EDECEĞİZ
Çarşambaspor’un yeri bir üst ligler odluğunu hatırlatan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Yelek, ”Bu takım yeri bana göre üçüncü veya ikinci Lig’de olması gerekiyor. Bu arada hafta sonu yapacağınız Görelespor maçının hazırlılarına başlayacağız. Lider Fatsa Belediyespor karşısında kaybettiğimiz iki puanı kazanmak için mücadele edeceğiz. Takımımızda sakat olan kalecimiz Kadir Tütüncü’nün dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum