GOL POZİSYONLARINI DEĞERLENDİREMEDİK

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden temsilcimiz Ladik Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Rakibimizin karşısında gol pozisyonlarını değerlendiremedik” dedi

GOL POZİSYONLARINI DEĞERLENDİREMEDİK
02 Kasım 2016 - 01:27
1Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden temsilcimiz Ladik Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Rakibimizin karşısında gol pozisyonlarını değerlendiremedik” dedi.
YENEBİLECEĞİMİZ BİR TAKIMA YENİLDİK
Deplasmanda, 13 Şubat Erzincan Gençlikspor‘a mağlup olduklarını belirten Turuncu- Beyazlıların Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Her iki yarıda çok net gol pozisyonları bulduk ve değerlendiremedik.  Yenebileceğimiz bir takıma yenildik. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz“ diye konuştu.
ÜÇ PUANLA AYRILMAYI HEDEFLİYORUZ
Üst üstüne alınan yenilgilere Çarşambaspor maçı galibiyeti ile son vereceklerini vurgulayan Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Coşkundere, ”Çarşambaspor maçına iyi hazırlanacağız ve büyük taraftarlarımızın önünde güzel bir futbol sergileyip, sahamızdan üç puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Bu önemli maçta taraftarlarımızdan sadece takımlarını desteklemelerini istiyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum