GOLF SAHASINA BAYILDILAR...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TKB üyesi Belediye Başkanlarına Karadeniz’in tek golf sahasını gezdirdi

GOLF SAHASINA BAYILDILAR...
02 Nisan 2016 - 20:26
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TKB üyesi Belediye Başkanlarına Karadeniz’in tek golf sahasını gezdirdi.

[gallery ids="47770,47771,47772"]
Tarihi Kentler Birliği semineri için Samsun’da bulunan 200 Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından Karadeniz’in tek golf sahası gezdirildi. Golf arabaları ile sahayı gezen belediye başkanları, dünyadaki tek deniz kıyısında bulunan golf sahasını çok beğendi.
18 DELİKLİ BİR GOLF SAHASI HALİNE GETİRECEĞİZ
Misafirlerine tesis hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, golf sahasını rekor denecek bir zamanda tamamladıklarını belirterek, “9 delikli olarak planladığımız Karadeniz’in ilk golf sahasını daha sonra büyütme kararı aldık. Bir 9 delik daha ekleyerek 18 delikli bir golf sahası haline getireceğiz. İleride birçok prestijli turnuvayı bu güzel alanda hayata geçirmeyi ve Samsun’u golf turizmi ile de anılan bir şehir haline getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum