Görme Engellilerde Hedef Süper Lig!...

Karadeniz Yıldızı Görme Engelliler Spor Kulübü Samsun ilini Temsilen Bursa’ya gidiyor.

Görme Engellilerde Hedef Süper Lig!...
05 Temmuz 2024 - 23:36 - Güncelleme: 05 Temmuz 2024 - 23:47
Karadeniz Yıldızı Görme Engelliler Spor Kulübü Bursa’da yapılacak olan Görme Engelliler Futbol Süper Lig’ine yükselmek müsabakaları için Samsun’u temsilen Bursa’ya hareket etti.
Bursa’da 6-12 Temmuz tarihleri arasında oynanacak olan final müsabakalarında ilk 2’ye giren takım Görme Engelliler Futbol Süper Lig’ine çıkacak.
Teknik Direktör Buse Aslangöz, Bursa’da Samsun’u en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek buradan şampiyon olarak dönmeyi hedefliyoruz. Görme Engelliler Futbolunda Samsun olarak iddialıyız. İyi bir kadromuz var. İnşallah Samsun’a şampiyon olarak döneceğiz dedi.
Karadeniz Yıldızı Görme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Mesut Belur yaptığı açıklamada; Bizler özel sporcularla maçlarımızı oynuyoruz. Bizim sahalarımız bile normal futbol sahalarından çok farklı. Samsun’da bu özelliklerde sahamız yok. Bizler zor şartlarda idmanlarımızı yapıyoruz. Hem idman hem de maç için uygun bir sahamız yok. En büyük sıkıntımız bu.
Sayın valimiz Orhan Tavlı ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci ile görüştük. Bize uygun ve bizim maç yapabileceğimiz şartlara bir saha yapacaklarını söz verdiler. Ben Sayın valime ve müdürüme bu konuda yapacakları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bize sahip çıksınlar yeter. Bizim başaramayacağımız bir şey olmaz.
Bursa’da Samsun’u en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Mesut Belur, Bizler buradan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. İnşallah Samsun’a Süper Lig’e çıkmış bir takım olarak döneceğiz dedi.

Beyazgaste.com
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum