GÖZYAŞI GECELERİ PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ” 1 Aralık tarihinde Bafra’mızda da program yapacağımız gözyaşı geceleri gözyaşı geceleri duyurmuştuk ve nedenle gözyaşı geceleri gözyaşı geceleri ekibi, Nevşehir y

GÖZYAŞI GECELERİ PROGRAMI İPTAL EDİLDİ
26 Kasım 2016 - 20:03
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ” 1 Aralık tarihinde Bafra’mızda da program yapacağımız gözyaşı geceleri gözyaşı geceleri duyurmuştuk ve nedenle gözyaşı geceleri gözyaşı geceleri ekibi, Nevşehir yakınlarında trafik kazası geçirmiştir. Programımız iptal olmuştur” dedi.
SANATÇIMIZ MUHAMMET TİYEK HAYATINI KAYBETTİ
Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin,”15 Temmuz FETO ihanetine karşı asil milletimizin kahramanlığını ve milletimiz üzerine oynanan oyunları anlatan, 1 Aralık tarihinde Bafra’mızda da program yapacağını duyurduğumuz gözyaşı geceleri ekibi, Nevşehir yakınlarında trafik kazası geçirmiş,25 yaşındaki sanatçımız Muhammet Tiyek hayatını kaybetmiş, senarist ve yönetmen Haşim Akten yaralanmıştır. Bu acı olay nedeniyle Bafra programımız iptal edilmiştir. Sanatçımıza Allah'tan rahmet ailesine ve gözyaşı ekibine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum