Gücümüzün kıymetini bilelim…

Atakum Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi Sultan Camii önünde kurulan iftar sofrasında konuşan Başkan Taşçı, “Gücümüzün, birlik ve beraberliğimizin kıymetini bilelim

Gücümüzün kıymetini bilelim…
14 Temmuz 2015 - 17:44
Atakum Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi Sultan Camii önünde kurulan iftar sofrasında konuşan Başkan Taşçı, “Gücümüzün, birlik ve beraberliğimizin kıymetini bilelim. Birbirimize daha kenetlenelim” dedi.

Atakum Belediyesi İftar Buluşmaları kapsamında Mimar Sinan Mahallesi Sultan Camii önünde kurulan dev iftar sofrası Atakumluları buluşturdu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Müftüsü İsmail Keskin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin’in de katıldığı iftar buluşmasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İftar buluşmasına katılan vatandaşları gezen ve iftar vaktine kadar sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı özellikle çocuk ve yaşlılarla yakından ilgilendi. Başkan Taşçı iftar sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Atakum İlçesinde Ramazan Ayının maneviyatını en güzel şekliyle yaşadık. Aynı iftar sofralarında buluştuk, aynı lokmalar ile oruçlarımızı açtık. Bu akşam da burada aynı heyecanı bir kez daha yaşamamıza katkı veren halkımıza teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde sonuna yaklaştığımız Ramazan Ayının ardından aynı heyecan içerisinde bayramı kutlamak da nasip olur inşallah” dedi.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Etrafımız ateş çemberi. Komşu ülkelerde din kardeşlerimiz, soydaşlarımız zulüm altında. Bu zulüm karşısında onların sığınabilecekleri bir Türkiye var. Ama Allah korusun öyle bir durumda bizim sığınabileceğimiz bir başka Türkiye yok. Gücümüzün, birlik ve beraberliğimizin kıymetini bilelim. Birbirimize daha da kenetlenelim” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum