GÜCÜNÜZ SAMSUNSPOR'A MI YETİYOR!

TFF AKIL TUTULMASI MI YAŞIYOR? Kısa adı SAGEM olan Samsun Gelişim Merkezi Derneği Başkanı Kürşad Gündoğdu, TFF’nin Samsunspor’un üç puanını silmesini sert bir dille eleştirerek, “Türk

GÜCÜNÜZ SAMSUNSPOR'A MI YETİYOR!
22 Nisan 2015 - 16:36
TFF AKIL TUTULMASI MI YAŞIYOR?

Kısa adı SAGEM olan Samsun Gelişim Merkezi Derneği Başkanı Kürşad Gündoğdu, TFF’nin Samsunspor’un üç puanını silmesini sert bir dille eleştirerek, “Türkiye’de birçok kulübün borcu bulunmasına rağmen Ligin 27. haftasında 5-6 takımın şampiyonluk için yarıştığı kritik bir dönemde Futbol Federasyonunun acele bir şekilde almış olduğu bu kararı “akıl tutulması” olarak karşılıyoruz” diye belirtti.

 SAMSUNSPOR’UN HAKKI YENİYOR

“Samsunspor’un geçen sezon İstanbul’da Mersin İdman Yurdu ile oynadığı final maçında seyircisiz oynama cezası ile mağdur edildiğini de hatırlatan Gündoğdu, “Samsunspor’un geçtiğimiz dönem hakkının yenilmesine rağmen bu sezon da ligin son haftalarına girildiği bir dönemde daha ağır bir ceza ile cezalandırılmasını kabul etmemiz mümkün değildir” dedi.

FUTBOL FEDERASYONUNA SORUYORUZ?

SAGEM Başkanı Gündoğdu, TFF’ye seslenerek şöyle konuştu:

Samsunspor’a vermiş olduğunuz “3 puan silme” kararını,

Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray gibi büyük kulüplerin başına gelmesine rağmen veya gelirse uygulayabilir misiniz? Uygulayamadığınız takdirde aklımıza şu soru gelmektedir.

Yoksa TFF’nin gücü Samsunspor’a mı yetiyor?

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Bu karar gösteriyor ki;  yapılmak istenilen taraftarımızın ve takımımızın moralini bozarak süper lige çıkmasını engellemektir. Ancak; tahrikler sonucu oluşturulmaya çalışılan gerginlik başkalarına yarayacaktır. Bu durumda hepimize düşen görev Samsunsporumuza sosyal medya ve basın yoluyla destek olup stadı doldurmak olmalıdır.

Her zamankinden fazla sabır, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum