GÜLLÜCE, SAMSUN VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI İDRİS GÜLLÜCE VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ İlimizde düzenlenecek olan bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere  Samsun’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris G

GÜLLÜCE, SAMSUN VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
06 Mart 2015 - 21:48
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI İDRİS GÜLLÜCE VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

İlimizde düzenlenecek olan bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere  Samsun’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce, Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

Valiliği ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Valilik binası önünde Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcıları ve ilgili kurum müdürleri tarafından törenle karşılandı.

Karşılama töreninin ardından Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Samsun Valisi İbrahim Şahin ile birlikte Valilik makamına geçti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile makamında bir süre sohbet eden ve Samsun ile ilgili konular hakkında brifing veren Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ye Samsun Kız Teknik Olgunlaşma Enstitüsü tarafından yapılan el emeği bir tablo takdim etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum