Güney Bölgesi İlçe Müdürleriyle Buluştu!

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 2019-2020 sezonunun başlaması ile birlikte bölge ilçe müdürleri toplantılarına, güney ilçe müdürlerini toplayarak hız kesmeden devam etti

Güney Bölgesi İlçe Müdürleriyle Buluştu!
19 Ekim 2019 - 11:05
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 2019-2020 sezonunun başlaması ile birlikte bölge ilçe müdürleri toplantılarına, güney ilçe müdürlerini toplayarak hız kesmeden devam etti.
MÜDÜRLERLE BİR ARAYA GELDİ
Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirilen toplantı öncesi Belediye Başkan İbrahim Sadık Edis’i makamında ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında, Spor Şube Müdürü Celalettin Kapçak, Vezirköprü İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Kavak İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç, Havza İlçe Müdürü Cafer Uzun ve Lâdik İlçe Müdürü Fahri Kaygusuz'un katılımı ile düzenlendi.
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU
Toplantıda sporun gelişimi için geçmişte yapılan çalışmalar ve yeni dönemle ilgili yapılması planlanan faaliyetler konusunda il Müdürü Kasapoğlu, ilçe müdürleri ile fikir alışverişinde bulundu. Toplantının ardından Vezirköprü Kapalı Yüzme Havuzuna geçen il müdürümüz Kasapoğlu ‘Geleceğe Kulaç Atıyoruz’ projesi kapsamında eğitim alan öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etme fırsatını yakaladı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum