HAFİF RAYLI, SORUNU HAFİF ATLATTI!

ENERJİ KESİNTİSİNDE YOLCULARIN MADURİYETİNİ ÖNLEMEK İÇİN RİNG OTOBÜSLERİ İLE ALTERNATİF İŞLETMEYE GEÇİLDİ Ülke genelinde elektrik nakil hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle, Samsun Büyükşeh

HAFİF RAYLI, SORUNU HAFİF ATLATTI!
31 Mart 2015 - 19:41
ENERJİ KESİNTİSİNDE YOLCULARIN MADURİYETİNİ ÖNLEMEK İÇİN RİNG OTOBÜSLERİ İLE ALTERNATİF İŞLETMEYE GEÇİLDİ

Ülke genelinde elektrik nakil hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hafif Raylı Sistemi yolcu taşımacılığı 10.35’ de durmuş, Samulaş A.Ş. tarafından 42 adet Ring aracı ile alternatif işletme moduna geçilerek istasyonlarda ve tramvaylarda bekleyen yolcuların güvenli ulaşımı sağlanmıştır.

Hafif Raylı Sistem hattına enerji iletim-dağıtım kuruluşları tarafından 11.50’ de enerji verilmesi ile beraber Samulaş A.Ş. teknik ekibi tarafından gerekli kontroller yapılarak 12.15’ de Hafif Raylı Sistem toplu taşımacılık hizmetine devam etmiştir.

Konu ile ilgili basına bilgi vere Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, “Ulusal ölçekte yaşanan enerji kesintisi nedeniyle ulaşımda Hafif Raylı Sistem’ i tercih eden vatandaşlarımızı 42 adet Ring aracımızla güzergâh boyunca güvenli ulaşımlarını sağladıklarını, Hafif Raylı Sistem hattına enerjinin verilmesi ile beraber kısa sürede Raylı Sistemin taşımacılık hizmetine başladı. Anlayışından ötürü vatandaşlarımıza ve kolektif bir çalışma örneği sergileyerek vatandaşlarımızın güvenli ulaşımını sağlayan Samulaş A.Ş. çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum