HAK ETTİĞİMİZ ÜÇ PUNI ALDIK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Tecrübeli Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu,” İyi bir oyunun sonucunda hak ettiğimiz üç puanı aldık” dedi

HAK ETTİĞİMİZ ÜÇ PUNI ALDIK
10 Ekim 2017 - 10:56
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Tecrübeli Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu,” İyi bir oyunun sonucunda hak ettiğimiz üç puanı aldık” dedi.
ÜÇ PUANA ULAŞAN TARAF BİZ OLDUK
Orduspor maçı galibiyeti ile lığın dördüncü sırasında yerini alan Yeşil-Beyazlı ekipte üç puan sevinci yaşanırken, Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, ”Rakibimize göre her iki yarıda oynadığımız üstün bir oyunun sonucunda üç puana ulaşan taraf biz olduk. Budan sonraki maçlarımızda puan veya puanlar kaybetmek gibi lüksümüz yok. Kazanman için mücadelemizi sürdürmek zorundayız. Ben bu konuda hem kendime hem de takımıma güveniyorum ”şeklinde konuştu.
HER MAÇIMIZA FİNAL GÖZÜ İLE BAKIYORUZ
Orduspor maçının geride kaldığının altını çizen Hocaoğlu, ”Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Ünye 1957 maçına bakıyoruz. Takımızda cezalı ve sakat oyucumuz bulunmuyor. Bu maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardında tam kadro halinde tesislerimizde başlayacağız. Her maçımıza final gözü ile bakıyoruz. Taraftarlarımızın büyük desteğinizde arkamıza alarak yolumuza devam edeceğiz. Çarşambaspor büyük bir camiadır” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum