HAKKI GİTTİ KENAN GELDİ...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’da Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gündüzoğlu; “Lâdik Belediyespor maçı sonrası Teknik Direktörümüz Hakkı Hocaoğlu karşılıklı ola

HAKKI GİTTİ KENAN GELDİ...
15 Kasım 2017 - 21:41
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’da Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gündüzoğlu; “Lâdik Belediyespor maçı sonrası Teknik Direktörümüz Hakkı Hocaoğlu karşılıklı olarak görüşerek, yollarımız ayrıldık. Kedisine teşekkür ediyoruz “dedi.
KEDİSİ İLE HER KONUDA ANLAŞTIK
Hakkı Hocaoğlu’nun yerine Teknik Direktör olarak Kenan Yelek ile anlaştıklarını belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gündüzoğlu,” Yeni hocamızı daha önceden tanıyorduk. Kedisi ile her konuda anlaştık. Takımımızın basına hoca olarak getirdik. Yolumuza devam edeceğiz Çarşambamız için hayırlı uğurlu olsun ”diye konuştu.
ÇARŞAMBAYA YABANCI DEĞİLİM
Çarşambaspor ile Teknik Direktör olarak anlasan Kenan Yelek,” Çarşamba benim için yabancı bir yer değil. Daha önceden maçlarını takip ettiğim takımı iyi tanıyorum.  Çarşambaspor’a gönül veren taraftarları ile birlikte hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum. Beden önce Teknik Direktör olarak görev yapan Hakkı Hocaoğlu hocamıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum