HAKKIMIZ OLAN ÜÇ PUANI ALAMADIK

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Sinan Ünal, ”Rakibimizin karşısında aldığımız bir puana sevinemedik ve hakkımız olan üç puanı alamadık ”

HAKKIMIZ OLAN ÜÇ PUANI ALAMADIK
14 Şubat 2017 - 11:01
1Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Sinan Ünal, ”Rakibimizin karşısında aldığımız bir puana sevinemedik ve hakkımız olan üç puanı alamadık ”dedi.
İKİNCİ YARIDA İSE TAHLİSİZ BİR GOL YEDİK
Gurubumuzun güçlü ekiplerinden 1926 Bulançakspor karşısında iyi mücadele etiklerini belirten Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Sinan Ünal, ”Rakibimizin karşısında karşılaşmaya iyi başlayan taraf bizdik. İlk yarıyı golsüz tamladık ve ikinci yarıda ise tahlisiz bir gol yedik. Futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Bu arada yakaladığımı gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Maçın son dakikalarında atiğimiz gol ile beraberliği kakaladık. Alacağımız üç puanı kaçırdık” diye konuştu.
BU LIĞI SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ
Hafta sonu Ladik’te karşılaşacakları 13 Şubat Erzincanspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Teknik Patron  Ünal, ”Liglerin bitimine  8 hafta kaldı. Bu süreci  en iyi şekilde değerlendireceğiz. Liglerin sonu yaklaştıkça üst tarafla düşme hattında olan takımlar arasında rekabet oluşacak. Biz ise Lig’de kalma mücadelesi veriyoruz. Bu lığı sonuna kadar kovalayacağız. Bu arada hafta sonu karşılaşacağımız 13 Şubat Erzincanspor maçında taraftarlarımıza daha çok ihtiyacımız olacak ”dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum