HALKIMIZI BİRBİRİNE BAĞLAYAN MÜSTESNA BİR BAYRAMDIR

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Mübarek Ramazan Bayramı'yla ilgili bir mesaj yayınladı

HALKIMIZI BİRBİRİNE BAĞLAYAN MÜSTESNA BİR BAYRAMDIR
04 Temmuz 2016 - 18:44
7- Boş kalıp haberVezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Mübarek Ramazan Bayramı'yla ilgili bir mesaj yayınladı. Bayramların hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren müstesna günlerden olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Edis, dargınlıkların, kırgınlıkların barışa dönüştüğü mutlu bir bayram diledi.
11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakmanın hüznüyle, mübarek Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan İbrahim Sadık Edis, "Ramazan Bayramı kardeşlik ve hoşgörü duygularını en yoğun yaşadığımız ender günlerdir. Bayramlar büyüklerimizi, akraba ve dostlarımızı, hastalarımızı ziyaret edip gönül aldığımız, anlayışın ve alçak gönüllülüğün en fazla olması gereken zamanlardır. Bayramlar kimsesizleri, muhtaçları yalnız bırakmayıp ellerini öpme günüdür, ihtiyaç sahibi vatandaşların sıkıntılarına ortak olmak için bir fırsat günüdür. Bu mübarek günlerde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmak, kimsesizlere sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu olmalıdır" dedi.
HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN AYAKTAYIZ
Vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için  Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin bayram boyunca  görevi başında olacaklarını ifade eden Vezirköprü Belediye Başkanı Edis, "Şeker tadında bir bayram için tüm birimlerimizde nöbetçi ekipler oluşturduk. Küskünlüklerin sona erdiği, ruhumuza kardeşlik ve barış duygularının hâkim olduğunu huzurlu bir bayram diliyorum. Bu vesileyle başta çocuklarımız ve vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, Yüce Rabbimden hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum