HATİPOĞLU HASRET GİDERDİ

Metro Holding İletişim Koordinatörü eski gazeteci Necmi Hatipoğlu Samsun’un usta kalemleriyle hasret giderdi

HATİPOĞLU HASRET GİDERDİ
24 Ekim 2016 - 15:35
7-bos-kalip-haberMetro Holding İletişim Koordinatörü eski gazeteci Necmi Hatipoğlu Samsun’un usta kalemleriyle hasret giderdi. Hatipoğlu, ‘Samsun’da sevdiklerimle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum’ dedi.
USTALARLA BULUŞTU
Samsun basınının rahmetli olan usta isimlerinden İsmet Hatipoğlu’nun süresiz sarı basın kartı sahibi oğlu Necmi Hatipoğlu, gazeteci ustalarla ve arkadaşlarıyla Samsun’da buluştu. Samsunspor ile Altınorduspor arasında oynanan maça gelen Hatipoğlu maçı basın tribününde meslektaşlarıyla birlikte izledi. Maçın devre arasında da sohbette bulunan Hatipoğlu’nun Samsun’u ve dostlarını çok özlediği gözlerden kaçmazken; ‘Samsun simidini de çok arıyorum’ ifadesi Samsun’a olan özlemini gözler önüne serdi. Hatipoğlu beyaz gömleği ve lacivert ceketiyle de dikkat çekti.
1FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Neşeli ve çok samimi geçen sohbetten sonra Samsunspor golsüz berabere kaldığı Altınorduspor maçından bir puan almayı başardı. Kırmızı-beyazlılar sekizinci hafta sonunda 5 olan puanını 6 yapıp Lig’de bir basamak yukarıya 16. Sıraya çıktı. Hatipoğlu, Samsun’dan ayrılmadan dostlarıyla fotoğraf çektirmeyi de unutmadı. Fotoğrafta usta isimlerden Osman Kara, Avni Demir, Mehmet Yazıcı, Erdal Cansu, Ercüment Gül, Ragıp Göker, Resul Akçay ve Nedim Aydın, Tufan İpek ve Metin Atlı gibi değerli birçok gazeteci vardı.
TUFAN İPEK
şokhaber.net


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum