HAVZA'DA KÜÇÜKLER SATRANÇ TURNUVASINI!

Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, "Satranç Federasyonu İlçe temsilciliği ile birlikte küçükler satranç ilçe birinciliği turnuvasını

HAVZA'DA KÜÇÜKLER SATRANÇ TURNUVASINI!
03 Ocak 2016 - 21:45
Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, "Satranç Federasyonu İlçe temsilciliği ile birlikte küçükler satranç ilçe birinciliği turnuvasını. Şehit Faruk Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda düzenledik ve iki gün süren turnuvaya 7 ile 12 yaş arası kız ve erkek toplam  121 sporcu katıldı" dedi.

[gallery ids="41599,41600,41601"]
EMEĞİ GECELERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ödül töreninde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun turnuvaya katılan sporculara, hakemlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu arada ilçe Müdürlüğü olarak amacımız gençlerimizin ve çocuklarımızın Bedensel, zihinsel, sosyal, kültürel gelişimlerinin yanında çocuklarımıza kendilerini kanıtlama ve tecrübe kazanmaları imkânı sağlamak. Amacı ile bu tür etkinlileri hayata geçirmiş oluyoruz. 4 - 5 Ocak tarihleri arasında yine Yıldızlar İlçe Birinciliği turnuvası düzenleyeceğiz "diye konuştu.
HER ZAMAN DESTEKLERİNİ ALMAKTAYIZ
Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, “Yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç Bey’ in, Valimi Sayın İbrahim Şahin Bey'in Gençlik Hizmetleri ve spor Müdürümüz Sayın Güven Özyurt Bey’in ve İlçe Kaymakamımız Sayın Alper Tanrısever ‘ in her zaman desteklerini almaktayız. Kendilerinden almış olduğumuz destek ve güçle İlçemizde her zaman, sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleri gerçekleştirmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız" dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum