HAYDİ ATAKUM ŞÖLENE...

Atakum Belediyesinin Geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Atakum Sünnet Şenliği kapsamında sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan 170 minik için şehir turu düzenleniyo

HAYDİ ATAKUM ŞÖLENE...
25 Ağustos 2017 - 16:21
Atakum Belediyesinin Geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Atakum Sünnet Şenliği kapsamında sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan 170 minik için şehir turu düzenleniyor.
Atakum Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen 4. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni kapsamında 170 çocuk için dev bir şehir turu planlandığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumluları bu şehir turuna katılmaya davet etti.
26 Ağustos 2017 Cumartesi Günü (Yarın) gerçekleştirilecek olan şehir turu ile konvoy gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Taşçı, "Geleneksel hale getirdiğimiz şölenimiz kapsamında 170 çocuğumuzun sünnetleri gerçekleştirildi. Kıyafetlerini de alan minikler için, otobüslerle dev bir şehir turu gerçekleştireceğiz. Saat: 11.00'da Atakum Belediyesi önünden hareket edecek olan konvoy, saat. 12.00'da Çakırlar Korusuna ulaşacak. Burada çocukları çeşitli sürprizler bekliyor. İllüzyon, palyaço, Hacivat ile Karagöz gösterileri ve çeşitli grupların sahne alacağı konserler eşliğinde, çocukların uzun süre unutamayacakları bir sünnet şöleni hazırladık. Tüm vatandaşlarımızı yavrularımız için hazırladığımız bu anlamlı organizasyona davet ediyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum