HAYIRSEVERDEN OKULA YEMEKHANE

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, ”Orta - Ağır Zihinsel Engelli ve Otistik çocuklara eğitim veren Samsun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ne Hayırsever iş adamı Mahmut Nesimi Tosun tarafı

HAYIRSEVERDEN OKULA YEMEKHANE
01 Aralık 2015 - 18:48
Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, ”Orta - Ağır Zihinsel Engelli ve Otistik çocuklara eğitim veren Samsun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ne Hayırsever iş adamı Mahmut Nesimi Tosun tarafından yemekhane yaptırıldı” dedi.
Yemekhanenin açılışına Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Şube Müdürlerinden İdris Kapkara ile Mustafa Kaplan, hayırsever iş adamı Mahmut Nesimi Tosun, Okul Müdür Vekili Fatih Akçay, davetliler ve öğrenciler katıldı.

[gallery ids="39522,39523,39524"]
HER ZAMAN ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA
Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar,” Burada emeği geçen çok değerli Hayırsever iş adamımız Mahmut Nesimi Tosun’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Mahmut Nesimi Tosun da her zaman çocuklarımızın yanında olduğunu biliyorum ve eğitime desteklerinin devam edeceğini biliyoruz ”diye konuştu. 
MÜDÜR UZUNLAR’DAN TEŞEKKÜR ŞİLTİ

Ve ayrıca açılışta Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar  Hayırsever iş adamı  Mahmut Nesimi Tosun’a teşekkür şilti  verdi  Ardından  okul öğrencilerinin sergilediği koro, ritim grubu gösterileri ve öğle yemeğinin ardından son buldu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum