HAZIRLIKLAR HAKKINDA GENİŞ BİR BİLGİ VERDİK

Samsun’da,2017 yılında  düzenlenecek olan Samsun 23

HAZIRLIKLAR HAKKINDA GENİŞ BİR BİLGİ VERDİK
22 Kasım 2016 - 23:41
7-bos-kalip-haberSamsun’da,2017 yılında  düzenlenecek olan Samsun 23. Yaz  Deaflympıcs Oyunları  Genel Koordinatörü Serkan Baltacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’ i ziyaret etti.
HAZIRLIKLARIMIZA BU GÜNDEN İTİBAREN YOĞUNLAŞARAK DEVAM EDECEĞİZ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Fazıl Kadı Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen ziyaret, bir görüşme şeklinde gerçekleşti. Prof. Dr. Sait Bilgiç Samsun 23. Yaz  Deaflympıcs Oyunları  Genel Koordinatörlüğüne atanan Serkan Baltacı’ ya hayırlı olsun derken, Serkan Baltacı da kısa zaman önce OMÜ  Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç’ i tebrik eden, Genel Koordinatör Serkan Baltacı,” Samsun 23. Yaz  Deaflympıcs Oyunları  ve hazırlıklar hakkında geniş bir bilgi verdik. Dünyanın en büyük 3’üncü Türkiye’ de ise bugüne kadar yapılanlar dâhil en büyük spor organizasyonu olacak olan Samsun 23. Yaz  Deaflympıcs Oyunlarına  kısa bir süre kaldı. Hazırlıklarımıza bu günden itibaren yoğunlaşarak devam edeceğiz. Oyunlar Köyünü bünyesinde barındırması, öğrenci potansiyeli, antrenman tesisleri ile organizasyonun büyük bir paydaşı olacak olan Ondokuz Mayıs Üniversitesinin her konuda desteğini istiyoruz, Bu Oyunların üniversite ve şehir için bırakacak olduğu mirastır ”dedi.
ŞEHRİMİZE OLAN KAZANIMLARINI DA UZUN YILLAR YAŞAYACAĞIZ
Aynı zamanda Samsun 23. Yaz  Deaflympıcs Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu üyesi olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ise atmosferini her geçen gün daha yoğun hissettiğini belirterek,“ Bu organizasyon Samsun için, Türkiye için ne kadar önemli ise Üniversitemiz için de o kadar önemlidir. Bu konuda her platform da en üst düzeyde temsil edileceklerini ve her türlü katkıyı sunacağız. Ayrıca uluslararası spor organizasyonlarının bir şehir için ne kadar önemli olduğunu örnekleriyle birlikte biliniyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın  Akif Çağatay Kılıç’ ın destek ve himayeleri ile bu organizasyonu en güzel şekilde gerçekleştireceğiz   ve bunun şehrimize olan kazanımlarını da uzun yıllar yaşayacağız. Yaklaşık 2 saat süren görüşme sonuncunda Genel Koordinatör Serkan Baltacı ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MÜDÜR GÜVEN ÖZYURT TOPLANTIYA KATILAMADI
Görüşmede OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, OMÜ Proje Yönetim Ofisi Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy hazır bulunurken, önceden belirlenmiş programı nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt’ un katılamadığı toplantı da şube müdürleri Süleyman Demirtaş ve Sait Sayar da yer aldı.  Prof. Dr. Bilgiç ayrıca Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Sait Sayar’dan Gençlik Merkezleri çalışmaları hakkında  da bilgi aldı ve çalışmaları hakkında başarılar diledi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum