HDP Hız Kesmeden Devam Ediyor

Milletvekili Adayları ve HDP Gönüllüleri seçime sayılı zamanın kaldığı şu günlerde seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor

HDP Hız Kesmeden Devam Ediyor
02 Haziran 2015 - 12:00
Milletvekili Adayları ve HDP Gönüllüleri seçime sayılı zamanın kaldığı şu günlerde seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde yapılan Gezi Ayaklanması anmasından sonra HDP Milletvekili Adayı Makbule Efe Baysal ve HDP Gönüllüsü Kadınlar 19 Mayıs İlçesi\Engiz'de yazlık bölgesinde yaşayan kadınlar ile buluşurken; HDP Milletvekili Adayları Alp Altınörs, Sait Kocaman ve İlhan Cüre ise bu sabah Samsun Vergi Dairesi Başkanlığında çalışan kamu emekçileri ile buluştu.

Kadınlar Yeni Yaşamın Yaratıcısı Olacaktır

HDP Samsun 2. Sıra Milletvekili Adayı Makbule Efe Baysal, HDP Gönüllüsü Kadınlar ile birlikte dün akşam 19 Mayıs İlçesi\Engiz'de kadın çalışmasındaydı. Yazlık bölgesinde yaşayan kadınlar ile buluşmak için ev ev dolaşan Yeni Yaşam Aday ve Gönüllüleri kadınlara HDP'yi ve Büyük İnsanlık Bildirgesini anlattı. Partisinin bir kadın partisi olduğunu ifade eden Baysal : "Yaşamın yarısını oluşturan kadınlar, yeni yaşamı oluşturmaya da aday. Kadınlar Yeni Yaşamın Yaratıcısı Olacaktır." şeklinde konuştu. Kadınların içtenliği ve ilgisiyle süren çalışma HDP'ye oy verme sözleri ile son buldu.

Yeni Yaşam Adaylarından Kamu Emekçilerine Ziyaret

HDP Milletvekili Adayları Alp Altınörs, Sait Kocaman ve İlhan Cüre  bu sabah Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı'nda çalışan kamu emekçileri ile buluştu. Daire Başkanlığı'nı kat kat, oda oda ziyaret eden Yeni Yaşam Adayları kamu emekçilerine Büyük İnsanlık Bildirgesini sundu. Karşılıklı sohbetler ile süren buluşma  iyi dilekler ile son buldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum