HDP'DEN BİR GÜNDE 3 İLÇE GEZİSİ

Samsun HDP hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor

HDP'DEN BİR GÜNDE 3 İLÇE GEZİSİ
17 Mayıs 2015 - 10:42
Samsun HDP hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçime az bir süre kalan şu günlerde Samsun HDP de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Aynı gün içinde birçok ilçe, kurum, aile ziyareti yapan HDP Milletvekili Adayları ve HDP Gönüllüleri yoğun ve keyifli seçim çalışmalarına devam ediyor. Halktan aldıkları tepkilerden memnun olduğunu ifade eden HDP’liler bugün de yoğun bir gün geçirdi.

HDP Gönüllüleri merkez ilçede ses aracı ile dolaşıp halkı barajları birlikte aşmaya davet ederken Samsun HDP Milletvekili Adayı Emine Çepni ve İlhan Cüre de Havza ilçesinde halkla buluştu. Mahalle mahalle dolaşan yeni yaşam adayları halkın sorunlarını dinleyip büyük insanlık bildirgesini ve seçim perspektiflerini Havzalılara anlattı. Özellikle kadınların yoğun ilgisi ile karşılanan Milletvekili adayları Havza ziyaretlerinin devam edeceğini bildirdi.

Aynı saatlerde yine Samsun HDP Milletvekili adayları Makbule Efe Baysal ve Sait Kocaman da İl Eşbaşkanı Cevdet Bakın ile birlikte Sivaslılar köyünde idi.

Sivaslılar Köyünde halkla bir araya gelen Sait Kocaman ve Makbule Efe Baysal ise yaptığı buluşmalarda halkın yerelde yaşadığı sıkıntıları, sosyal ve ekonomik hayata dair sorunlarını dinledi. Tüm bu sorunlara karşın partisinin seçim beyannamesinin ortaya koyduğu çözüm önerilerini iletti.

Akşam saatlerinde bir araya gelen yeni yaşam adayları bu kez de Bafra’nın Dededağ köyünü ziyaret etti.  Zaten öğlen saatlerinde gidip halkla buluşan HDP Gönüllüleri Milletvekili adaylarının gelmesiyle birlikte geniş katılımlı bir köy buluşması gerçekleştirdi. Onlarca köylünün yoğun ilgisi ve büyük coşkusu ile karşılanan HDP’liler köylülerin alkış ve sloganlarından uzunca süre söze başlayamadı. Mikrofon başına geçen HDP Genel Başkan Yardımcı Samsun Milletvekili Adayı Sayın Alp Altınörs’ün konuşması sık sık köylülerin alkış ve tezahüratları ile kesildi.

Altınörs 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde AKP’nin ortaya koyduğu başkanlık sistemine karşın, demokratik bir Türkiye için HDP’nin barajları aşması gerektiğini, bunun da ancak halkın desteği ile gerçekleşeceğini söyleyip köylüleri eşitlik, kardeşlik, özgürlük için HDPye oy  vermeye, partisini desteklemeye davet etti.

Yeni  yaşam adayları daha sonra halkla birebir sohbet edip, halaylar çekti. Alkışlar ve sloganlar ile konvoy eşliğinde HDP’liler köyden ayrıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum