HDP'liler Bugün de Sokaktaydı

Halkların Demokratik Partisi Samsun İl Örgütü gün boyu seçim faaliyetlerine devam etti

HDP'liler Bugün de Sokaktaydı
03 Haziran 2015 - 01:19
Halkların Demokratik Partisi Samsun İl Örgütü gün boyu seçim faaliyetlerine devam etti. HDP Gönüllüleri Atakum Salı Pazarında halkla buluşurken, Milletvekili Adayı Alp Altınörs piknikte gençler ile buluştu. HDP ev ziyaret grupları ise ev ev dolaşmaya devam etti.

HDPliler Salı Pazarında

HDP Gönüllüleri Atakum ilçesinin Mimar Sinan muhitinde bulunan Salı Pazarındaydı. Pazar Emekçileri ve halkla buluşan HDPliler emekçilerin ve halkın taleplerini dinleyip seçim perspektiflerini halka iletti. Beraberinde bildiri dağıtımı yapan HDPliler halka yeni yaşamı beraber kurmak için 7 Haziranda oyunu HDP’ye verme çağrısı yaptı.

Alp Altınörs Gençlikle Piknikte Buluştu

HDP Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Adayı Alp Altınörs gençlikle piknikte buluştu. Çakırlar korusunda HDP Gençlik Koordinasyonu üyelerinin yaptığı çağrı ile bir araya gelen 40'ı aşkın genç yeni yaşam adayını ve HDP’yi daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Gençlerle top oynayıp, şarkılar söyleyen Altınörs, Büyük İnsanlık Bildirgesi'ni gençlerle tartıştı. Önce kendini sonra HDP'yi ve HDP'nin gençlik politikalarını anlatan Yeni Yaşam Adayı, ardından gençlerin taleplerini dinledi. Gençlerin sorularını cevaplayan Altınörs, yeni yaşamı kuracak olanların ve demokrasiden nasibini almamış barajları yıkacakların gençlik olduğunu ifade etti.

Gençlerin HDP'ye olan ilgisi ve yaklaşımı yeni yaşam adayını ve gönüllülerini memnun etti.

Çalışmalar sürerken ev ziyaret grupları da gün boyu Atakum ve İlkadım ilçelerinde çat kapı ev gezmelerine devam etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum