HDPliler Yüzlerce Emekçi İle Buluştu

HDP Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Adayı Alp Altınörs ile yine HDP milletvekili adayı Sait Kocaman gün boyu emekçiler ile  birlikte idi

HDPliler Yüzlerce Emekçi İle Buluştu
03 Haziran 2015 - 23:39
HDP Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Adayı Alp Altınörs ile yine HDP milletvekili adayı Sait Kocaman gün boyu emekçiler ile  birlikte idi. Önce Tarım İl Müdürlüğünü ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret eden "yeni yaşam adayları"  yüzlerce insana HDP'nin Büyük İnsanlık Bildirgesi'ni anlattı. Emekçilerin sorularını yanıtlayıp her bir emekçi ile özen ve özveriyle ayrı ayrı sohbet eden "yeni yaşam adayları" emekçileri 7 Haziran'da HDPye oy vermeye davet etti. Aldığı birçok "oy" sözünün ardından milletvekili adayları çalışmasını sonlandırdı.

HDPliler Havza'da Esnaf Ziyareti Yaptı

HDP Milletvekili adayları İlhan Cüre ve Makbule Efe Baysal sabahın erken saatlerinden itibaren Havza'da idi. "Yeni yaşam adayları" mahalle mahalle dolaşıp esnaf ile bir araya geldi. Yapılan esnaf ziyaretlerinde halkla da bir araya gelen adaylar  partilerinin seçim perspektifini anlatıp halkın taleplerini dinledi.

Adayların programları sürerken HDP Gönüllüleri ise ev ziyaret grupları ile birlikte onlarca Samsunlunun kapısını çalıp, seçim bildirgelerini dağıttı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum