HEDEFİMİZ BAŞKANLIK SİSTEMİ

Fatsa ve Ünye İlçe Kongrelerinde konuşan Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, 2015 Haziran ayında yapılacak ve 100 yılın seçim olacak bir seçime gidiyoruz, bu seçim o kadar önemli o kadar ehemmiyet

HEDEFİMİZ BAŞKANLIK SİSTEMİ
18 Ocak 2015 - 21:41
Fatsa ve Ünye İlçe Kongrelerinde konuşan Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, 2015 Haziran ayında yapılacak ve 100 yılın seçim olacak bir seçime gidiyoruz, bu seçim o kadar önemli o kadar ehemmiyetli ki, 9 seçimdir her girdiği seçimde birinci çıkan bir partinin başarısı, Artık Ülkenin ve Bölgenin kaderini değiştirecek 12 yıldır hizmetleri ile modern çağı yakalamış bir partinin mensuplarıyız, şimdi bu seçim dönüm noktası olacak ve Ülkemiz Başkanlık sitemine geçecektir. Bunun için 2015 seçimleri çok önemlidir, tek başına iktidar olmak yeterli değil bu seçimlerde öyle çalışacağız, öyle çalışacağız ki, 2023 Türkiye'sini inşa ederken, anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde edeceğiz inşallah dedi.

Akyol gençlere hitap ederek sizler Yeni Türkiye yolunda Kurucu Genel Başkanımızın bizlere açtığı yolda Genel Başkanımız ve Başbakanımıza ak davanın yorulmak bilmez genç mensupları olarak yürüyüşlerinde sonuna kadar destek olacak AK Parti Gençlerisiniz.

SİZLER ESKİ TÜRKİYE’Yİ TARİHİN TOZLU SAYFALARINA GÖMECEKSİNİZ

Sizler, eski Türkiye’yi tarihin tozlu sayfalarına gömecek, Yeni Türkiye’de de eskiye ait ne kadar milletimize zulmetmiş anlayış varsa hepsini ortadan kaldıracak bir duruşla tavrını ortaya koyan AK Parti gençliğiyiz.

Gençler sizler, Türkiye ve ümmet sevdasını yüreğinde her geçen gün biraz daha büyüten ve bu sevda uğruna gerekirse canını verecek kadar sevdasına sahip çıkan AK Parti gençlerisiniz.

ORDU GENÇLİĞİ ÜLKESİNİ VE DÜNYAYI TANIYAN BİR GENÇLİKTİR

Akyol, ben AK Parti Ordu Gençliğinin bir elinde bilgisayarı diğer elinde güçlü kalemi ile okuyan, öğrenen ülkesini ve dünyayı tanıyan buna göre sevk ve idaresini yapacağına inanıyorum dedi.

BİZ BARDA, KAHVEHANELERDE ZAMAN GEÇİREN DEĞİL, VATANI UĞRUNA CANINI FEDA EDEBİLECEK GENÇLİK İSTİYORUZ.

Altınordu Gençlik Kolları kongresinde konuşan İl Başkanı Hüseyin Akyol, 2014 Mahalli seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, gecenin saat: 3’ünde bayrak asan gündüz partinin broşürünü dağıtan bizim her zaman yanımızda olan özverili çalışmaları ile istisnai, insanüstü gayret göstererek çalışan Gençlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum dedi, biz, tüm teşkilatımızla ana kademe kadın kolları gençlik kollarıyla ülkenin aydınlık yarınları için adımlarımızı atmaya devam edeceğiz.

BİZDEN 13 YILDIR YORGUNLUK BEKLEYENLER BEYHUDE BEKLER

Bizden 13 yıl boyunca yorgunluk bekleyenler beyhude bekler. Bizim yorulmamızı bekleyenler yoruldular tükendiler. Biz milletle birlikte büyüyerek bugünlere geldik. Bu teşkilat yoruldukça koşan koştukça açılan yağız atlar gibidir. Biz her sabah taze bir heyecanla yeni güne gözlerimizi açıyoruz. Fitne fesat hırs bu partiye teşkil etmedi bundan sonra da etmeyecektir. Önümüzdeki günlerde muhabbetimizi daha da arttıracağız safları daha da sıklaştıracağız. Türkiye'yi daha da büyüteceğiz dedi.

AK PARTİ BİR OKUL

Akyol, kendi hayatından örnek vererek bizde gençlik kollarından geldik, 24 yaşında başladığım bu kutlu davada 30 yaşında Allah’ın Lütfu ile AK Partinin genç kurucu Merkez İlçe Başkanlığını yaptım, 4 yıldır da İl Başkanlığı görevini yapıyorum, yani şimdi burada bulunan gençlerimiz ileride milletvekili olabilir, belediye başkanı olabilir, il başkanı ve ilçe başkanı olabilir bu dava bir okul, AK PARTİ öyle bir okul ki, mazisini kadim geleneğimizden alan, geleceğini modern çağa göre planlayan bir okul dedi.

YENİ TÜRKİYE'nin MİMARLARI, GERÇEK AKTÖRLERİ GENÇ KARDEŞLERİMİZDİR

Akyol, devlet ile milletin bütünleştiği, bu devleti milletin devleti yapan bir siyasi iradenin Türkiye'nin yönetiminde olduğu siyasi tablonun önemini vurgulayarak, şöyle devam etti. Sadece Türkiye için değil, bütün İslam dünyası, bütün mazlum milletler, hatta batı dünyası için de böyle bir Türkiye çok önemli. Bu Türkiye'nin mimarları, gerçek aktörleri sizlersiniz, genç kardeşlerimiz. Onun için önümüzdeki dönemlerde, özellikle önümüzdeki seçim çok önemli. Önümüzdeki seçim sadece Türkiye için değil, sadece AK Parti için değil bütün dünya için çok önemli. AK Parti'nin bu seçimde elde edeceği başarı, gerçekten Türkiye'ye atfedilen önemi ve Türkiye'nin itibarını yeniden masaya koyduracak, yeniden değerlendirilmesine sebep olacaktır dedi

TÜM KONGRELERİMİZ HEYECAN VE ŞÖLEN İÇİNDE GEÇİYOR

Akyol, Kasım ayında başlayan ana kademe İlçe Kongrelerini tamamladık, şimdi gençlik kolları ve kadın kolları kongrelerini yapıyoruz, AK Parti Ordu teşkilatı olarak tüm kongrelerimizde iyi bir imtihan verdik, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettik, her kongremiz bir şölen ve heyecan içinde geçti dedi.

ALTINORDU İLÇE BAŞKANLIĞINA ADEM ÇITAK SEÇİLDİ

AK PARTİ Altınordu Gençlik Kolları’nın 1. olağan kongresi bugün yapıldı. Kongrede Gençlik Kolları Başkanlığına Adem Çıtak seçildi, mevcut başkan Nahit Bilgin’in aday olmadığı seçimler, büyük bir heyecan ve şölen havasında gerçekleştirildi.

İl Başkanlığı konferans salonunda yapılan Kongreye, Milletvekili Mustafa Hamarat, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Başkanı Hüseyin Akyol,23.Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cengiz Sunar, MYK Üyeleri Ersin Özsoy, Dilan Yurten, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt ve çok sayıda Altınordu gençlik Kolları delegeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede önce divan oluşturuldu. Divan başkanlığını Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Fatih Tanrıverdi’nin yaptığı kongrede açılış konuşmasını Altınordu Gençlik Kolları Başkanı Nahit Bilgin yaptı, Nahit Bilgin 13 yaşında başladığı bu kutlu davayı, hakkıyla yapacağına inandığım Adem Çıtak arkadaşıma devretmekten büyük onur ve mutluluk duyuyorum dedi. Bilgin, AK PARTİ' de görevde iken kendisine her zaman yardımını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a, İl Başkanı Hüseyin Akyol'a, Eski İl Başkanları, Süleyman Tomakin ve Oktay Çanak'a, Altınordu Kurucu İlçe Başkanı Uğur Çelenk ve Şimdiki Başkanı İbrahim Hekim'e ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'a teşekkür etti.

İlçe Başkanı; ADEM ÇITAK ,
1- FATİH TEMUR
2- ERKUT ÇELENK
3- YUNUS EMRE TURAN
4- AVNİ ÇİÇEK
5- FARUK ÇALIŞ
6- M.AKİF ÇALIŞKAN
7- MUSTAFA ÜNAL
8- AHMET SALİHOĞLU
9- M.MUHAMMET ŞAHİN
10- ATANUR ÇELENK
11- M.OLGU KÖRNEZ
12- İZZET TİLKİ
13- ONUR YILDIZ
14- GÜVEN KÜPÇÜK
15- ABDULKADİR KAYMAZ
16- ERKAN CAVLI
17- ENES YILMAZ
18- ŞÜKRİYE GÖL
19- ESRA AKDEMİR
20- ÖZGE YÜKSEL
21- SEVAL YALDIZ
22- ONUR GÜVEN
23- FATİH AĞCA
24- SÜLEYMAN OĞURLU
25- ÜMİT ÇANDIR
26- M.AKİF AKBAŞ
27- MUHAMMET GÜLTAŞ
28- OKAN YALÇINKAYA
29- İLKER BAYRAK

FATSA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA MURAT BÖLÜKBAŞ SEÇİLDİ

AK PARTİ Fatsa Gençlik Kolları’nın 4. olağan kongresi Cumartesi günü yapıldı. Kongrede Gençlik Kolları Başkanlığına Murat Bölükbaş seçildi.

Cumartesi günü Belediye Kültür Sarayında yapılan kongreye ilgi oldukça fazla oldu. Saat 15.00'de başlayan kongreye, Milletvekili Mustafa Hamarat, İl Başkanı Hüseyin Akyol,23.Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı, MYK Üyeleri Esme Özdağ, Dilan Yurttem, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt ve çok sayıda Fatsa’lı gençlik Kolları delegeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede önce divan oluşturuldu. Divan başkanlığını Fazıl Şahin’in yaptığı kongrede. Açış konuşmasını Fatsa Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu Ak Gençlik’in çalışmaları hakkında bilgiler verdi, Eroğlu Fatsa’da Gençliğin göz dolduran çalışmalar yaptığını ifade etti.

ÜNYE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA ARİF SEFA SARI SEÇİLDİ

Ünye Gençlik Kolları 4.olağan Kongresi Büyük bir Şölen havasında Ünye Halil Efendi Tesislerinde yapıldı. Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, İl Başkanı Hüseyin Akyol,23.Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt, Genel Merkez Gençlik Kolları Gelen Başkan Yardımcısı Mahmut Sami mallı, MYK Üyeleri Esme Özdağ, Dilan Yurttem, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları ile yönetimleri katıldı.

Divan Başkanlığını Fatsa Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Fazıl Şahin, Divan Başkan Yardımcılığını İl Teşkilat Başkanı Emrullah Öztürk yaptı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Arif Sefa Sarı Ünye gençlik Kolları İlçe Başkanlığına seçildi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum