Hedefimiz, Milletin Hedefi

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av

Hedefimiz, Milletin Hedefi
29 Nisan 2015 - 16:12
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Bizim taşıdığımız emanet millet emanetidir. Gittiğimiz yol, milletimizin yoludur. Ulaşmaya gayret ettiğimiz hedefler, milletimizin hedefleridir" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ladik, Kavak ve Atakum ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile diğer Milletvekili adayları ile birlikte bu ilçelerde Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarına katılan Hocaoğlu, ilçelerde bulunan esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek dinledi. Hocaoğlu, AK Parti'nin hedefinin milletin hedefiyle aynı olduğunu belirterek, vatandaşları tam manası ile temsil eden bir iktidar olduklarını söyledi. 

Yolumuz, milletin yolu

Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarında konuşan Hocaoğlu, siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, "Bu bayrağı arkadaşlarımız güzel bir şekilde taşıdı. Şu anda güçlü bir iktidar var. Bu iktidar ülkeye çok büyük değişimler yaşattı. Bundan sonra da yeni vizyonları var. Biz de inşallah bu yeni vizyonda bir asker, bir nefer olacağız. Biz 13 yıldır vatandaşımızla iletişim kuruyoruz ve onların içerisindeyiz. Vatandaşımızı tam manası ile temsil eden bir iktidarız. Bizim taşıdığımız emanet millet emanetidir. Gittiğimiz yol, milletimizin yoludur. Ulaşmaya gayret ettiğimiz hedefler, milletimizin hedefleridir" dedi. 

En büyük engel Anayasa

Türkiye'nin 2023 hedeflerinde önemli gerçekleşmelerin olduğunu belirten Hocaoğlu, "Bizim hedeflerimiz var. Türkiye’nin yeni hamleler yapması noktasındaki önümüzde duran en büyük engel maalesef darbe anayasaları olan 1961 ve 1980 anayasalarıdır. Her iki anayasa da birlikte bütün halinde. Mutlaka değişimi gerekli. 2011 seçimleri öncesi tüm muhalefet partilerinin seçmene verdiği söz yeni bir anayasa idi. Mutlaka millet çoğunluğunun fikirlerinden oluşan yeni bir anayasa sözünü herkes verdi. 7 Haziran Genel Seçimleri çok önemli tarihi dönemeç. Genel seçimlerde 330 milletvekili sayısına ulaşarak yeni anayasa değişikliğini yapacağız" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum