HEDEFTE MİLLET VE ÜLKE VAR

AK Parti Asarcık İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Hami Karakaş, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınayarak, "Hedefte milletimiz ve ülkemiz var

HEDEFTE MİLLET VE ÜLKE VAR
16 Mart 2016 - 11:16
AK Parti Asarcık İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Hami Karakaş, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınayarak, "Hedefte milletimiz ve ülkemiz var. Bu günleri birbirimize kenetlenerek aşabiliriz" dedi.
AK Parti Asarcık İlçe Teşkilatı haftalık Olağan Toplantısı'nda Ankara'da yaşanan terör saldırısı ve artan terör olayları konuşuldu. Başkan Hami Karakaş, yaşanan saldırının hedefinde millet ve Türkiye olduğuna dikkati çekerek, birlik beraberlik mesajı verdi.
MİLLETİMİZİ VE ÜLKEMİZİ HEDEF ALAN BİR PATLAMADIR
Toplantıda konuşan Başkan Hami Karakaş, zor günlerden geçildiğini belirterek, teşkilat mensuplarına yaşanan sürecin vatandaşlara iyi anlatılmasını istedi. Zor ve acılı günlerden geçildiğini aktaran Karakaş, "Terörün her türlü kalleşliği ile mücadele vermekteyiz. Yüce Türk Milleti olarak bu oyunlara hiçbir zaman gelmedik, gelmeyeceğiz de. Ankara'daki patlama, milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamadır. Saldırıda ölenlere rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Hedefte ülkemiz ve milletimiz var. Allah, ülkemiz ve milletimiz üzerinde haince plan yapanların planlarını, kendi başlarına çevirsin ve hesaplarını boşa çıkarsın inşallah" dedi.
DEVLETİMİZE VE HÜKÜMETİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ
Terörle mücadele konusunda son 12 yılda önemli mesafeler kat edildiğini ifade eden Hami Karakaş, "Barış ve huzur ortamından rahatsız olanlar, hain planlarını devreye soktular. Bu planlarda masum ve sivil vatandaşlar da bulunuyor. Hepimiz sağduyumuzu korumalı ve devletimize ve hükümetimize sahip çıkmalıyız. Teşkilat mensuplarımız olarak sizler de süreci vatandaşlarımıza iyi anlatın. Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır" diye konuştu.
Hami Karakaş, terör olayları üzerinden hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklenilmesinin ise anlamsız olduğunu sözlerine ekledi.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum