HELE ÖNCE VEZİRKÖPRÜ HASTANESİNİ BİTİRİN

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın, Samsun'un Alaçam İlçesinde katıldığı bir toplantıda, Alaçam ve Yakakent ilçelerini kapsayacak şekilde yeni bir hastane yapılacağını vaat etmesi üzerine konuştu

HELE ÖNCE VEZİRKÖPRÜ HASTANESİNİ BİTİRİN
02 Ekim 2017 - 09:22
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın, Samsun'un Alaçam İlçesinde katıldığı bir toplantıda, Alaçam ve Yakakent ilçelerini kapsayacak şekilde yeni bir hastane yapılacağını vaat etmesi üzerine konuştu. Sağlık Bakanlığı uygulamaları ile ilgili Samsun’da onlarca şaibe dolaştığını dile getiren ve önceden vaat edilen birçok sözün de tutulmadığını ifade eden Tufan Akcagöz, “Sağlık Bakanlığı’ndaki FETÖ’cü YAPI temizlenirken, ortalığın başka tarikat be cemaatlere kaldığı yönündeki iddialara Sağlık Bakanlığı sessiz. Sessiz kalınması, maddi gerçeği ortadan kaldırmıyor. Şayet Yakakent ve Alaçam’da halkın yeni bir hastane ihtiyacı varsa ki var; bu, hiç bir gösteriye mahal vermeden yapılmalı ve halkın hizmetine sunulmalıdır. Ancak, Sağlık Bakanlığı da güven vermiyor“ dedi.
Vezirköprü’de yapılması planlanan hastanenin, yılan hikâyesine dönüştüğüne vurgu yapan Tufan Akcagöz, “ Sayın Bakan, göreve geldikten sonra Vezirköprü’ye gitti. Kendisini çiçeklerle karşılayan AKP yöneticileri konuyu kendisine aktarmamış olabilir. Biz söyleyelim. Vezirköprülü hemşehrilerimiz, durumdan oldukça rahatsız. Müteahhit kaçtı, bilmem ne oldu hikâyelerinden vatandaş anlamaz. Vatandaş, alacağı hizmete bakar. Vezirköprü gibi, köy potansiyeli de oldukça yoğun olan bu ilçemiz, derhal hastanesine kavuşturulmalıdır. Vaadleriniz kulağa hoş geliyor ama kimsenin ninni dinleyecek tahammülü kalmadı. İhtiyaç olan her yere hastane yapın ama hele önce bir Vezirköprü hastanesini bitirin. Ayrıca sizden ricam, milletin gözünün içine baka baka üfürmeyin” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum