"HEPİMİZ FIRAT'IZ"

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı

"HEPİMİZ FIRAT'IZ"
23 Şubat 2015 - 12:40
Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, geçen hafta İzmir'de bulunan Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylar sonucu hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun öldürülmesiyle ilgili olarak, “Türk Milleti bu elim hadisenin acısını içine atmayacak, hesabını eli kanlı canilerden ve ihanet ortaklarından mutlaka soracaktır" dedi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun üniversite kampüsünde karşıt gruplar arasında çıkan bıçaklı kavgada öldürülmesine tepkiler sürüyor.  Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kılağuz, "Üniversite kampüslerine yuvalanmış eli kanlı teröristler gencecik bir evladımızı, kalbi vatan aşkıyla çarpan bir yavrumuzu, henüz hayatının baharında bir millet sevdalısı fidanımızı katletmiştir. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun PKK'lı caniler tarafından bıçaklanarak hunharca şehit edilmesi hepimizin yüreğini alev alev yakmıştır. Bu vatanı sevenlerle vatanı bölmeye çalışanların mücadelesinde şehit olan kardeşimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Hepimiz Hrant'ız diyenlerin hiçbir zaman diyemeyeceği bir ortamda bizler her gün Hepimiz Fırat'ız diye haykırmaya devam edeceğiz. Analar ağlamasın diye timsah gözyaşı dökenlerin kuyruğuna takılanlar! Bugün hepinizin anası ağladı" diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum