Her Darbenin Arkasında O Var

Mursi’yi deviren Sisi cuntasının finansörü olan Dahlan, BAE’nin desteği ile Gezi olaylarında da rol aldı

Her Darbenin Arkasında O Var
05 Ağustos 2016 - 22:23
7- Boş kalıp haberMursi’yi deviren Sisi cuntasının finansörü olan Dahlan, BAE’nin desteği ile Gezi olaylarında da rol aldı.
FETO lideri Gülen'in röportaj verdiği Al Ghad hakkında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Mısır'dan yayın yapan Al Ghad, Filistin lideri Yaser Arafat'ın ölümünden sorumlu tutulan Muhammed Dahlan'a ait. El-Fetih üyesi olan ve İsrail'in Gazze bombardımanlarında işbirlikçi olarak gündeme gelen Muhammed Dahlan'ın adı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yeniden gündeme geldi. Guardian'ın eski editörü David Hearst, Türkiye'deki darbe girişiminde FETÖ'cü hainlerin Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) işbirliği içinde olduğunu ve darbe girişiminin Muahmmed Dahlan üzerinden finanse edildiğini yazdı.
GERÇEK HAYAT DEŞİFRE ETTİ
Dahlan'ın BAE'nin kontrolünde Erdoğan'a karşı bir darbe girişiminde olduğunu ise Gerçek Hayat dergisi 7 ay önceki sayısında kapaktan yayınlamıştı. Gerçek Hayat'ın 18-24 Ocak tarihli “Erdoğan'a çok uluslu darbe planı" başlıklı kapak dosyasında yer alan haberde Muhammed Dahlan üzerinden finanse edilen darbe planının detaylarına yer verilmişti. Gerçek Hayat'ta yer alan Sinem Köseoğlu imzalı habere göre, Muhammed Dahlan 14 Aralık tarihinde Abu Dhabi'deki ofisinde medya dünyası ve siyasetçilerden oluşan 15 kişilik bir grupla toplantı yaptı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum