Her kesime hizmet götürüyoruz

Her kesime hizmet götürüyoruz Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sivil toplum hareketleriyle ortak hareket ettiklerini belirterek, "Belediye olarak 7'den 77'ye her kesime her alanda hizmet götü

Her kesime hizmet götürüyoruz
09 Ağustos 2014 - 21:44
Her kesime hizmet götürüyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sivil toplum hareketleriyle ortak hareket ettiklerini belirterek, "Belediye olarak 7'den 77'ye her kesime her alanda hizmet götürüyoruz" dedi.

Canik Kent Konseyi Peyzaj, İmar ve Trafik Çalışma Grubu Başkanı Sedat Kır ve üyeleri, Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan ile birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kılınçarslan, Canik Kent Konseyi ve Peyzaj, İmar ve Trafik Çalışma Grubu'nun çalışmaları hakkında Başkan Genç'e bilgi verdi. Sivil toplum örgütlerinin kendileri için önemli olduğuna işaret eden Başkan Genç de, ortak akıla önem verdiklerini söyledi.

7'DEN 77'YE HİZMET

Hizmet anlayışlarında halkın görüşlerini her zaman ön planda tuttuklarını ifade eden Genç, "Belediye hizmet kurumudur. Dolayısıyla halkımıza hizmet ederken, onların görüşü, istekleri, sivil toplum kuruluşlarımızın önerileri bizim için önemli. Çünkü halkımızın, sivil toplum örgütlerimizin düşünceleri ve önerileriyle belediye olarak 7'den 77'ye her kesime her alanda hizmet götürüyoruz" dedi. 10 yıldır Canik'te bu anlayışla hizmet ediyoruz ve başarıyı böyle yakaladık" dedi.

GENÇ, TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Peyzaj, İmar ve Trafik Çalışma Grubu Başkanı Sedat Kır da, "Trafik konusu şehirlerin en önemli meselelerinden biri. Biz de çalışma grubu olarak şehrimizin trafik problemlerini en aza indirmek için katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. İnanıyorum ki bu konuda önemli çalışmalara imza atacağız" diye konuştu. Ziyaret sonunda Başkan Genç, Peyzaj, İmar ve Trafik Çalışma Grubu üyelerine katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verdi. Kır ise, Başkan Genç'e trafik lambası şeklinde plaket sundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum