HER MAÇIMIZ BİZİM ÖNEMLİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden ilimizin diğer temsilcisi Ladik Beldespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Hak ettiğimiz galibiyeti bu haftaki rakibimizin karşında aldık

HER MAÇIMIZ BİZİM ÖNEMLİ
11 Aralık 2018 - 16:35
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden ilimizin diğer temsilcisi Ladik Beldespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Hak ettiğimiz galibiyeti bu haftaki rakibimizin karşında aldık. Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçına bakıyoruz” dedi.
KARŞIMIZDA İYİ MÜCADELE ETTİLER
Kendiler acısında güzel bir maç olduğunu hatırlatan Ladik Beldespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” Kendi sahamızda grubumuzun takımlarından olan Safranbolusporla bir maç oynadık. Rakibimizin zor şartlarda mücadelesini sürdürüyor olmasına rağmen akademik duruşu ve genç oyuncu kadrosuyla iyi işler yapan bir takım. Biz her rakibimizi aynı oranda ciddiye alıyoruz ve saygı duyuyoruz, oyuncularımı tebrik ediyorum oyun disiplininden kopmadan maçın son dakikasına kadar gerekli çabayı harcadılar” diye konuştu.
MAÇ ÖNCESİ ÖNLEMİMİZİ ALACAĞIZ
Bu haftaki rakiplerini de önemsediklerini belirten Turuncu Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Narşap,” Önümüzdeki hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor ile oynayacağımız maçın zorluk derecesini belirmek adına iyi hazırlanıp 3 puanla döneceğiz.  Bu konuda gerekli önlemlerimizi maç öncesi alacağız. Lığın yarısını yüksek puanda bitirip ikinci yarıyla ilgili planlarımızı ona göre şekillendireceğiz” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum