HER TÜRLÜ TERÖR EYLEMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İstanbul Beşiktaş’ta iki farklı noktada polis ekiplerine yönelik düzenlenen terör saldırısını kınayarak, "Unutulmamalıdır ki terörden beslenenler yine t

HER TÜRLÜ TERÖR EYLEMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM
12 Aralık 2016 - 22:59
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İstanbul Beşiktaş’ta iki farklı noktada polis ekiplerine yönelik düzenlenen terör saldırısını kınayarak, "Unutulmamalıdır ki terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanda boğulacaktır" dedi.
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis İstanbul-Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı’nın yakınlarında düzenlenen ve güvenlik güçlerini hedef alan terör saldırıya sert sözlerle tepki gösterdi. Başkan Edis İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen ve 38 kişinin hayatını kaybettiği, 155 kişinin yaralandığı saldırı ile ilgili yayınladığı mesajda, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan alçakların hain saldırısı ile karşı karşıyayız. Tüm ülkeyi yasa boğan saldırıda 38 masum insanımızı kaybettik. Derin bir üzüntü ve keder içindeyim. Bu alçak saldırıyı yapanları, arkasına saklanmış hainleri, sebep olanları ve destekleyenleri lanetliyorum" dedi.
BESLENENLER YİNE TERÖRÜN DÖKTÜĞÜ KANDA BOĞULACAKTIR
Beşiktaş’ta polis ekiplerine yönelik düzenlenen terör saldırısını lanetleyerek, tepki gösterdi. Saldırının ülke birlik ve beraberliğini bozamayacağını vurgulayan Başkan Edis, "Yaşanan bu hain terör saldırısını lanetleyerek ulusumuza, emniyet güçlerimize, resmi ve sivil güvenlik görevlilerine, stat ve Beşiktaş Kulübü çalışanlarına, taraftarlara, tüm spor camiasına ve tüm halkımıza baş sağlığı diliyor ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her türlü terör eylemini şiddetle kınıyorum. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Unutulmamalıdır ki terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanda boğulacaktır. Vicdandan yoksun, insanlık dışı bu saldırı, ülkemizin bütününe, birlik ve beraberliğimize ve demokrasimize yapılmıştır“ diye konuştu.
ŞİDDETLE BİR KEZ DAHA KINIYOR VE LANETLİYORUM.
Acımız ve öfkemiz büyüktür ama Milletimiz birbirine kenetlenerek bu zor günleri de elbette geride bırakacağını belirten Başkan Edis, "İçinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu içinde ortak hareket etmek her zamankinden daha da büyük önem taşımaktadır. Kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar er veya geç yüce adalete hesap vereceklerdir. Maç çıkışı sonrası vatandaşlarımızın güvenliğini korumak için görevi başında bulunan güvenlik görevlilerimize yönelik düzenlenen hain terör saldırısı sonucu şehitlik mertebesine erişen güvenlik görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Böylesine hain saldırıları düzenleyen terör örgütünü şiddetle bir kez daha kınıyor ve lanetliyorum. Ülkemizdeki huzur ve istikrar ortamını hedef alan bu tür terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını diliyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum