Herkes elini taşın altıda koymalı

Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleriyle kahvaltıda buluşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerine ulaşması için

Herkes elini taşın altıda koymalı
18 Mart 2015 - 22:19
Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleriyle kahvaltıda buluşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerine ulaşması için herkese büyük görevler düştüğünü ifade ederek, “Herkes bu yolda elini taşın altına koymalı ve girişimci sayımızı da daha çok artırmalıyız” dedi.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Oda çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ve Ocak ayında yapılan seçimlerde yenilenen Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Genç Girişimciler İcra Kurulu üyelerine kahvaltı verdi. Samsun TSO Sosyal Tesisleri’nde verilen kahvaltı oldukça samimi bir ortamda gerçekleşirken, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kurul üyeleriyle yakından ilgilendi. Samsun TSO Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu kahvaltı programında ayrıca, yeni çalışma döneminde yapılacak çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Çanakkale Zaferi’ni kutladı

Samsun TSO Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurullarının çalışmalarını çok önemsediklerini belirten Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Bugün hepinizin de bildiği gibi 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümü ve Şehitler Günü. Tarihte eşine az rastlanan en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi ayrıca, ülkemiz ve dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası. Bugün eğer bu topraklarda huzurlu bir şekilde yaşıyorsak, bunu canlarını vatan uğruna hiç çekinmeden feda eden kahraman şehitlerimize borçluyuz. Bizlere ve bizden sonraki nesillere düşen, bu ülkeyi sonsuza kadar barışın ve kalkınmanın yaşanacağı, herkesin can cana, yan yana var gücüyle çalıştığı dünyanın en çağdaş ve en gelişmiş ülkesi yapmaktır. Onun için hep birlikte daha çok çalışmalıyız ve daha çok çaba harcamalıyız” dedi.

Bir olalım, diri olalım

Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerine ulaşması için herkese büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Hedef, 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşarak dünyanın en büyük 10 ekonomik gücü arasına girebilmek. Herkes bu yolda elini taşın altına koymalı ve girişimci sayımızı muhakkak daha da çok artırmalıyız. Evet, para çok önemli, fakat artık dünyamızda para fikirden çok daha kolay bulunabilir. Önemli olan doğru fikri en iyi şekilde uygulayacak ekibi kurup işe koyulmak. Sizlerin fikirlerine ve projelerine bundan önce olduğu gibi bundan sonra da açığız. Bizim insanımızın girişimci ruhu çok yüksek. Yeter ki hedeflerimizi her zaman büyük tutalım. El ele verdiğimizde aşamayacağımız hiçbir şey yok. Yeter ki bir olalım, diri olalım ve ortak akılla hareket edelim. Sizlere yeni çalışma döneminizde başarılar diliyorum. Sizlere desteğimiz bundan sonra da devam edecek” diye konuştu.

Murzioğlu’na teşekkür ettiler

Samsun TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hatice Gülay Atik ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ümit Bener Ayla da, yaptıkları konuşmalarında Başkan Salih Zeki Murzioğlu’na her zaman kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum