Herkesin ulaşabileceği bir vekil olacağım…

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av

Herkesin ulaşabileceği bir vekil olacağım…
22 Şubat 2015 - 16:43
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, seçilmesi halinde herkesin ulaşabileceği bir vekil olacağını belirterek, halkın hakkını ve çıkarlarını sonuna kadar savunacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını halkın arasında sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, esnaf ve vatandaşları gezdi. Vatandaşlarla birebir görüşen ve onları dinleyen Hocaoğlu, şimdi olduğu gibi seçilmesi halinde de herkesin ulaşabileceği bir vekil olacağını söyledi. Hocaoğlu, “Mecliste halkımızın gerçek bir vekili olacağım. Samsun halkını en iyi şekilde temsil edip, vatandaşlarımızın istek, beklenti ve sorunlarıyla yakından ilgileneceğim” dedi.

Bizim derdimiz hizmet

Siyaseti insanlara hizmet etme yollarından biri olarak gördüğünü belirten Hocaoğlu, “Biz bugüne kadar siyasi hayatımız boyunca halkımızdan asla kopuk olmadık. Onlarla birlikte çay içtik, sohbet ettik, sokakta, cenazede, düğünde hep halkımızla iç içe olduk. Halk varsa siyasetçi var, halk varsa vekil var. Dolayısı ile halktan kopuk, ulaşılamayan bir siyaset anlayışını asla kabul edemeyiz. Allah nasip eder ise herkesin, her kesimden insanın rahat, kolay ulaşabileceği, derdini, sorununu paylaşabileceği bir vekil olacağım. Bizim derdimiz bu şehre ve bu şehrin insanlarına hizmet etmek” diye konuştu.

Halkımızın hakkını savunacağım

Vatandaşlarla sohbet eden Hocaoğlu, “Bugüne kadar bütün siyasi hayatı boyunca böyle oldum. İnsanların dertleriyle birebir ilgilendim. Hiçbir zaman halkın üzerinde kendimi görmedim, insanlara uzak bir şekilde siyaset yapmadım. Bir avukat olarak nasıl ki vekili olduğum kişileri savunmuşsam, bu halkın vekili olursam aynı şekilde halkımızın hakkını ve çıkarlarını sonuna kadar savunacağım” şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum