ORDU'YA KADIN ADAY YAKIŞIR...

AK Parti Ordu Milletvekili aday adaylığını açıklayan Hamide Aydemir, ”Aslolan kimin aday olacağı değildir, aslolan aday olmayanla aday olanın kol kola çalışmasıdır” dedi

ORDU'YA KADIN ADAY YAKIŞIR...
18 Şubat 2015 - 23:21
AK Parti Ordu Milletvekili aday adaylığını açıklayan Hamide Aydemir, ”Aslolan kimin aday olacağı değildir, aslolan aday olmayanla aday olanın kol kola çalışmasıdır” dedi.

2011 seçimlerinde de milletvekili aday adayı olan ve 4 yıldır İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Mali Müşavir Hamide Aydemir, parti binasında düzenlediği toplantıyla adaylığını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ında katıldığı aday tanıtım toplantısında Aydemir şunları söyledi; “Bildiğimiz gibi ekonomik, siyasal, sosyal, kültürel, yani kısaca tüm insani değerler bakımından Türkiye’nin üzerinde dolaşan kara bulutlar 2001 yılında kurulan AK Parti ve bu kutlu davanın lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte dağılmaya başlamıştır.

Ak Parti iktidarlarından bu yana sadece ülkemiz değil, vicdanlarımız, umutlarımız ve gelecek hayallerimiz de aydınlığa kavuşmuş ve millet iradesi hak ettiği yere gelmiştir.

Bugün etrafımıza baktığımızda çocuklarımızın geleceğe daha umutla baktığını, gençlerimizin yaşadıkları ülkeyle gurur duyduğunu ve bir Dünya Lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve onun dava arkadaşlarının yanında yer aldıklarını görebiliyoruz. Çünkü artık bu millet gerçekleri biliyor. Bu millet kimin hizmet ettiğini, kimin millet iradesine sahip çıktığını iyi biliyor.

13 yıldır, AK Parti iktidarlarında eğitim, sağlık ve sosyal alanda ülkemize ve Ordu’muza yapılan yatırımları saymakla bitiremeyiz. Avrupa’nın ilk denize dolgu havaalanı ilimize yapılıyor. Bir tüneller şehri haline geldik. Ancak, bir hanım kardeşiniz olarak AK Parti davasında yol almaktan en fazla gurur duyduğum konu ise hanımlara verilen kıymet ve hanımlara neler yapabileceklerinin hatırlatılmasıdır.

Bir hanım kardeşiniz olarak en başta Ordu’muza ve Ordulu hemşerilerimize hizmet etmek, partimizin başarısına ve hükümetimizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine katkı sağlamak, Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa için partimizin 400 milletvekiliyle yeniden iktidar olmasına vesile olmak adına Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Beni bu önemli günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Allah kardeşliğimizi, davamızı ve birliğimizi daim kılsın.

Son olarak belirtmek istiyorum ki, aslolan kimin aday olduğu değildir. Aslolan aday olanın da olmayanın da kol kola omuz omuza çalışarak partimizin rekor bir oyla Ordu’da 5’te 5 yapması için çalışmaktır. Aslolan Ordu’dur, Türkiye’dir.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum