Hocanın çam devirmesi...

HOCANIN ÇAM DEVİRMESİ! Hocanın çam devirmesi diyorum

Hocanın çam devirmesi...
13 Haziran 2016 - 22:31
HOCANIN ÇAM DEVİRMESİ!

Hocanın çam devirmesi diyorum.
Çünkü insanları namaz kılanlar ve kılmayanlar şeklinde ayırıyor ve namaz kılmayan insanlara “hayvan“ benzetmesi yapıyor.
Hoca diyorum. O da hocalar sınıfına giren bir müessesin de başında bulunuyor.
Kim bu insan?
İnsana Hayvan benzetmesi yapacak kadar cahil ve kokmuş fikirlerin içerisinde bulunan ve profesör unvanı almış bir kendini bilmez.
Cümlemi başka türlü kuramadım. Çünkü insanı hayvana benzeten zat sıradan kabul edilen insan değil.
Önce Sayın TRT yetkililerinden halk rica ediyor “TRT ekranlarından görüş bildirecek insanları ince eleyip sık dokuduktan sonra oralara çıkmasına müsaade etsinler” diyor. Ayrıca TRT’nin özel bir yeri vardır halk arasında.
Türk halkının ilk göz ağrısıdır...
TRT’de böyle bahtsız, vasıfsız bir cümlenin kullanılması, Türk Milleti adına esef verici, milleti ayıran, akıl dışı bir konuşmadır.
Kendisini esefle kınıyor ve kabul ederse Aynı sözü kendilerine iade ediyorum. Kendisinden daha belirgin, halkın bilgi seviyesini ileriye taşıyacak şekilde yapılması gereken sözler beklerdik.
Bir profesör böyle bir konuşma nasıl yapabilir?
Yaparsa daha bilinçsiz hocalar neler zırvalarlar acaba? diye de düşünmeliydi kendisi.
Bu tür zihniyet taşıyan hocalar,( Profesörler ) bulundukları üniversitelerde tespit edilmeli ve Türk Milletine ayırımcılık ve bölücülük dolayısıyla en büyük değiştirilmesi imkânsız zararları vereceklerinden bulundukları üniversitelerden uzaklaştırılmalıdırlar. Bu tür pot kırma yenilir yutulur bir şey değildir.
Türk Milleti bunu hiçbir zaman hak etmez.
Kaldı ki dünyadaki insanları da işin tam ortasına oturtturdu hiç düşünmeden. Üniversiteden bu zihniyetteki hocalar uzaklaştırılmalı, çünkü topluma ayırımcı zihniyette öğrenciler yetiştirirler.
Bu öğrenciler her yerde ve her toplumda, dünyanın her yerinde, Türk Milletini de temsil edeceklerinden konuşmaları bu tür zihniyetli insanlardan esinlenmemeli.
Türkiye’de böyle bir ayrımcı ve hakaretvari konuşmayı yapabilen bir muhteremin,  gittiği Avustralya ve diğer ülkelerde dini ve diğer konularda kontrolü elinden çıkarıp çıkarmadığı da şüphe taşıyıcıdır.
Özet olarak yurt dışına konuşmacı olarak TRT’nin göndereceği kişilerin, Türk Milletinin başını öne eğdirmeyecek kadar da dünyadan haberi olması gerekmez mi? Daha söylenecek çok söz var ama bu günlük bu kadar anlamak isteyenlere yeter! diyerek yazıma son veriyorum.
Kavranoğlu

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum